Facebook Pixel Τι τρέχει με Λουτσιάνο-Τσάβες - Έξαλλος Ουζουνίδης
| 2017-09-15 13:00:00

Τι τρέχει με Λουτσιάνο-Τσάβες - Έξαλλος Ουζουνίδης

Τι τρέχει με Λουτσιάνο-Τσάβες - Έξαλλος Ουζουνίδης

Γιατί «βράζει» ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού στο Κορωπί; Τι έχει συμβεί και πώς αναμένεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα; Το sportdog.gr έχει το «καυτό» παρασκήνιο...

Η τελευταία πολύ κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα έχει προβληματίσει αφάνταστα τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. 

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού θέλει με αυτόν τον τρόπο να στείλει "μηνύματα" σε συγκεκριμένους παίκτες, από τους οποίους έχει πολλά παράπονα και αγωνιστικά και για θέματα συμπεριφοράς.

Πρώτα απ' όλα, ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Λουτσιάνο, ο οποίος είχε απαράδεκτη παρουσία στην Κέρκυρα και τα έβαλε ακόμα και με τους συμπαίκτες του (Τσάβες).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να... συνετίσει τον Βραζιλιάνο και στη θέση του σκέφτεται να περάσει τον Άλτμαν, ο οποίος είναι πιο πειθαρχημένος στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Πάντως, εκτός 11άδας ενδέχεται να μείνει και ο Τσάβες, ο οποίος παραμένει πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Ο κόουτς του Τριφυλλιού θέλει να κάνει προσεκτική διαχείριση του Αργεντινού και να μην τον "κάψει" από την αρχή της σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι τις αναρτήσεις συγκεκριμένων παικτών στα social media, καθώς θεωρεί ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας δεν δείχνουν τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που πρέπει.

Υπάρχουν ποσταρίσματα που έχουν κάνει έξαλλο τον Έλληνα κόουτς, ειδικά από τη στιγμή που οι ίδιοι παίκτες δεν έχουν την απόδοση που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι σεμνοί, ταπεινοί και να δουλεύουν σκληρά, γι' αυτό και είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να πάρει μέτρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Αντίποινα» ΠΑΟ σε ΑΕΚ - Κοιτάζει δύο παίκτες της για να απαντήσει στον «Λύμπε»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags