Facebook Pixel Αυτό θα είναι το επόμενο ηχηρό διαζύγιο στον ΠΑΟΚ
| 2017-09-16 12:30:00

Αυτό θα είναι το επόμενο ηχηρό διαζύγιο στον ΠΑΟΚ

Αυτό θα είναι το επόμενο ηχηρό διαζύγιο στον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης του τα 'χει μαζεμένα και πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει στον Δικέφαλο - Διαβάστε ποιοι είναι οι τέσσερις βασικοί λόγοι που το αφεντικό θέλει να τον "καθαρίσει".

Τελικά, ο Λούμπος Μίχελ έμεινε στον ΠΑΟΚ… μέχρι να φύγει, αφού ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση που του υπέβαλλε προφορικά ο Σλοβάκος μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ. Τα πράγματα, όμως, δεν έχουν παραμείνει ίδια για τον διεθνή πρώην διαιτητή, σε σχέση με την κατάσταση που υπήρχε πριν το φετινό καλοκαίρι.

Απόδειξη αποτελεί το ότι ο Λούμπος Μίχελ δεν βρισκόταν στις συζητήσεις με τον Πολ Κουτσολιάκο για την ανανέωση των συμβολαίων των Δημήτρη Πέλκα και Ευθύμη Κουλούρη. Οι σχέσεις του, βεβαίως, με τον Ιβάν Σαββίδη παραμένουν καλές, όμως ξεκάθαρα υπάρχει πλέον θέμα… εμπιστοσύνης από την πλευρά του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ.

Οι λόγοι… αρκετοί. Πρώτος και καλύτερος ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League, η «αστοχία» στην επιλογή του Ντοριάν Λεβέκ, ο κακός μεταγραφικός σχεδιασμός, ακόμα και η αδυναμία του Σλοβάκου να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιο του Ζέλικο Μπρκιτς που παραμένει στην Τούμπα με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τις 400 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Ο πρώην ρέφερι από την πλευρά του τηρεί… σιγή ιχθύος το τελευταίο διάστημα και αποφεύγει να κάνει την παραμικρή κουβέντα γύρω από τον εαυτό του. Όσοι, πάντως, γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον ΠΑΟΚ, θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση του πρώην διαιτητή από την Τούμπα το επόμενο διάστημα, παρότι με τον Ιβάν Σαββίδης ποτέ και κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags