Facebook Pixel «Κόντρα» Μανόλο-Λύμπε - Αυτόν «άδειασε» ο Τίγρης!
| 2017-09-21 12:45:00

«Κόντρα» Μανόλο-Λύμπε - Αυτόν «άδειασε» ο Τίγρης!

του Κώστα Γκόντζου
«Κόντρα» Μανόλο-Λύμπε - Αυτόν «άδειασε» ο Τίγρης!

Τι συμβαίνει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα η απόφαση του Νίκου Λυμπερόπουλου να απολύσει τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Καμπόλη, για να πάρει τη θέση του τον Χρυσόστομο Μιχαϊλίδη.

Μία κίνηση, εκτός προγράμματος ως προς το τάιμινγκ, που δημιούργησε πολλές απορίες ακόμα κι εντός της ομάδας, μιας και αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα, με τον Γιάννη Ανέστη να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Γι' αυτό, άλλωστε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, όταν ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε από τη διοίκηση για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Κώστα Καμπόλη, η απάντηση του Ισπανού προπονητή ήταν αρνητική.

Ο κόουτς της Ένωσης είχε άριστη συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων, αναγνώριζε ότι έχει προσφέρει με τη δουλειά του κι αυτό τόνισε στους ανθρώπους του συλλόγου, όταν του ζήτησαν τη γνώμη του για την πρόθεση του Νίκου Λυμπερόπουλου να προχωρήσει στη συγκεκριμένη αλλαγή.

Στην ουσία, δηλαδή, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας διαφώνησαν γι' αυτή την κίνηση, χωρίς, βέβαια, να έρθουν σε αντιπαράθεση, με τη διοίκηση να κάνει δεκτή την εισήγηση του "Λύμπε" και να παρακούει την επιθυμία του προπονητή.

Πάντως, ο Ισπανός τεχνικός δεν έδειξε να επηρεάζεται από τη συγκεκριμένη εξέλιξη κι αυτό φάνηκε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά τη νέα νίκη της ομάδας του απέναντι στη Λαμία για το Κύπελλο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags