Facebook Pixel Μόλις δύο!
| 2012-05-18 08:32:00

Μόλις δύο!

Μόλις δύο!

Εκπλήξεις υπήρχαν στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος (μη κλήση Καρνέζη, Αθανασιάδη, Κωνσταντόπουλου), αλλά είναι εντυπωσιακό ότι στο Euro η εθνική θα αριθμεί μόλις δύο (αρνητικό ρεκόρ!) παίκτες του Παναθηναϊκού. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Oι Καραγκούνης και Κατσουράνης που κι αυτοί ως τον Ιούνιο ίσως αποτελέσουν παρελθόν μιας και το κλαμπ θα μπει σε διαδικασία "ψαλιδιού" των μεγάλων συμβολαίων.

Ορθότατα ο κόουτς άφησε εκτός προεπιλογής τους εδώ και χρόνια ντεφορμέ Σπυρόπουλο, Βύντρα, ο Λάζαρος πλήρωσε τον τραυματισμό του, ο Καρνέζης ότι δεν διαφημίστηκε (;) παρά τα εξαιρετικά παιχνίδια που έκανε (τι να πει κι ο Σάκης Χιώτης που ξετρέλανε τους Ευρωπαίους).

Για εμάς ίσως είναι καλό που οι παίκτες θα γεμίσουν μπαταρίες το καλοκαίρι, η σεζόν που έρχεται θα είναι δύο φορές πιο δύσκολη και "ειδικών συνθηκών" σε σχέση με την φετινή που ζήσαμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ερμαφρόδιτη κατάσταση.

Όσον αφορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Σάντος θα ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή Ρεχάγκελ, άμυνα και Άγιος ο Θεός! Χρόνια τώρα έχουμε καταλάβει ότι οι αγώνες που παίζουμε χωρίς τη μπάλα μας ταιριάζουν.

Διαβάστε όλο το σχόλιο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags