Facebook Pixel Για αυτό το βραχιόλι θα ...κονταροχτυπηθούν χιλιάδες παίκτες
| 2012-05-19 22:32:00

Για αυτό το βραχιόλι θα ...κονταροχτυπηθούν χιλιάδες παίκτες

Για αυτό το βραχιόλι θα ...κονταροχτυπηθούν χιλιάδες παίκτες

Όπως κάθε χρόνο, το World Series of Poker επιστρέφει και φέτος και θα φέρει για άλλη μια χρονιά δεκάδες χιλιάδες παίκτες στα τραπέζια του πόκερ, με ένα όνειρο: την κατάκτηση του σημαντικότερο και πιο πολύτιμου βραχιολιού στον κόσμο του πόκερ!

Το 43ο World Series of Poker έρχεται πολύ σύντομα και για άλλη μια χρονιά δεκάδες χιλιάδες παίκτες θα πάρουν θέσεις γύρω από τα τραπέζια του Bellagio για να διεκδικήσουν το πολυτιμότερο κόσμημα στον κόσμο του πόκερ, ένα bracelet.

Φέτος το WSOP μας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη, αφού τα νέα βραχιόλια έχουν σχεδιαστεί από τον διάσημο σχεδιαστή κοσμημάτων Jason Arasheben, γνωστό και ως «Jason του Beverly Hills». Καθένα από τα φετινά μπρασελέ έχει πάνω του διαμάντια (πάνω από 35 καράτια) και πάνω από 160 γραμμάρια χρυσό 14 καρατίων.

Ο Arasheben έχει σχεδιάσει τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών Los Angeles Lakers και κοσμήματα για διασημότητες όπως οι Rihanna, Justin Bieber, LeBron James, Dwyane Wade και Matt Kemp.

Το WSOP είναι τόσο περήφανο για τα φετινά του μπρασελέ, που ο Ty Stewart είπε σχετικά «προκαλώ οποιονδήποτε δει από κοντά αυτό το βραχιόλι, να διατηρήσει το pokerface του»!

Τα νέα βραχιόλια θα δοθούν στα events του WSOP και WSOP Europe.

ΠΗΓΗ: pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags