Facebook Pixel "Εκτιμώ τον Σάντος". Σίγουρα;
| 2012-05-20 11:53:00

"Εκτιμώ τον Σάντος". Σίγουρα;

"Εκτιμώ τον Σάντος". Σίγουρα;

Πικραμένος από την επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι ο Χιώτης, παρόλα αυτά όπως σχολίασε σε δηλώσεις του τον έχει ψηλά στην εκτίμησή του...

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο άσος του ΑΠΟΕΛ στην κρατική τηλεόραση, όταν ολοκληρώθηκε το τελικός του τσάμπιονς Λιγκ!

«Υπάρχει πικρία. Έκανα πολλά πράγματα φέτος. Θα δικαιούμουν να είναι στην ομάδα. Ο προπονητής έκρινε ότι δεν πρέπει να είμαι. Σεβαστή η γνώμη του. Με τα παιδιά είμαστε φίλοι. Μιλάμε αρκετά συχνά. Θέλω το καλό τους. Θέλω να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, ακόμα και στον τελικό», είπε αρχικά και στη συνέχεια στάθηκε στα όσα έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. «Δεν με νοιάζει αν κλείνω πόρτες με αυτά που είπα. Από την στιγμή που έκανα αυτά τα πράγματα με την ομάδα, δεν με νοιάζει».

«Αυτό που με απογοήτευσε, αν έχω το δικαίωμα να το πω, είναι ότι πριν το παιχνίδι με το Βέλγιο ο κ. Σάντος είχε πει ότι θέλω παίκτες που έχουν μεγάλα παιχνίδια. Αυτό δείχνει, όπως είχε πει, ότι έχουν προσωπικότητα και δεν έχουν φόβο. Αυτό χρειάζεται η ομάδα στο Euro. Κατά την προσωπική μου άποψη έδειξα ότι τα έχω αυτά τα στοιχεία, αλλά ο προπονητής δεν με κάλεσε ίσως γι’ αυτό μου βγήκε αυτή η πικρία», συμπλήρωσε.

Για το ταξίδι που έκανε ο Φερνάντο Σάντος στην Ισπανία για να το δει ν’ αγωνίζεται κόντρα στη Ρεάλ: «Ήταν γνωστό ότι δεν θα έπαιζα. Αν περιμένεις να δεις ένα τερματοφύλακα σε ένα ματς, στο Μπερναμπέου, τι να πω; Εκείνη την εποχή η Ρεάλ μοίραζε πεντάρες. Δεν μπορείς να κρίνεις ένα τερματοφύλακα από ένα παιχνίδι. Ειδικά απέναντι στη Ρεάλ».

Για τη γνώμη του για τον Φερνάντο Σάντος: «Τον θεωρώ πολύ σοβαρό προπονητή και τον έχω πολύ ψηλά στην εκτίμηση μου. Αυτός με έβαλε να παίζω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags