Facebook Pixel Πάνω απ' όλα τα αστέρια του πόκερ …ο Mizrachi
| 2012-05-21 17:05:00

Πάνω απ' όλα τα αστέρια του πόκερ …ο Mizrachi

Πάνω απ' όλα τα αστέρια του πόκερ …ο Mizrachi

Ο Michael Mizrachi κυριαρχεί παρά τον πολύ σκληρό ανταγωνισμό στο World Poker Tour $25k Championship που βρίσκεται πλέον στην τρίτη μέρα του παιχνιδιού.

θες ολοκληρώθηκε η Day 2 του $25k WPT Championship στο Bellagio και κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς κοινότητας του πόκερ καθώς και παλιότεροι νικητές WPT έδωσαν το παρόν.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Michael ‘The Grinder” Mizrachi που στο τέλος της ημέρας αναδείχθηκε και chip leader.

O Mizrachi που στο παρελθόν έχει κατακτήσει τίτλο WPT και αποτελεί έναν από τους πιο κερδισμένους παίχτες πόκερ είχε μείνει κάποια στιγμή στην Day 1 με μόλις 10.000 μάρκες και τελικά χτες έκλεισε με 428,200.

Στην δεύτερη θέση του chip count με περίπου 50.000 μάρκες λιγότερες βρίσκεται ο Rinat Bogdanov. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Guillaume Darcourt(356,600), στην 4η θέση ο σπεσιαλίστας των high-roller, David Steicke (345,500) και στην πέμπτη θέση ο Isaac Haxton (με 313,500 μάρκες).

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι περίπου την μισή Day 3 οπότε πολλά μπορεί να ανατραπούν ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως το συνολικό έπαθλο θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Από τους 135 που πλήρωσαν το ποσό του buy in οι 95 κέρδισαν μια θέση στην Day 3 και ανάμεσα τους είναι μεταξύ άλλων οι: John Hennigan, David Chiu, Nick Schulman, Matt Waxman, Scott Seiver, David Williams και Jake Cody.Όλοι τους στο παρελθόν έχουν κερδίσει τίτλο σε WPT.

Στο παιχνίδι παραμένουν επίσης οι: Brian Hastings, Sam Trickett, Marvin Rettenmaier, John Juanda και η Vanessa Rousso.

Τον αποκλεισμό γνώρισαν οι: Sam Stein,Tony Dunst, Vanessa Selbst, Daniel Negreanu, David Benyamine,Isaac Baron, Phil Laak και Erik Seidel.

Ο Daniel Negreanu αποκλείστηκε μετά από ένα τριπλό all in που εξελίχτηκε ως εξής:

Ο Daniel Negreanu προχώρησε σε raise από middle position, ο Lance Steinberg έκανε reraise και ο Guillaume Darcourt έκανε το call από το button. Στην συνέχεια ο Negreanu έκανε 4bet και μπήκε all in. Οι δύο του αντίπαλοι έκαναν αστραπιαία το call και ο Negreanu φώναξε: «Τέλεια! Όλοι παίζουν!».

Στο flop άνοιξαν τα φύλλα QJ2 και ο Steinberg μπήκε all in βάζοντας στο κέντρο του τραπεζιού τις υπόλοιπες 80,000 μάρκες του. Ο Darcourt έκανε και πάλι πολύ γρήγορα το call και ο Negreanu σχολίασε: «Και οι δύο έχουν σετ, αλλά παραμένω στο παιχνίδι».

Τα φύλλα τους άνοιξαν και ο Steinberg κράταγε QQ, ενώ ο Darcourt JJ. Τα φύλλα του Negreanu ήταν AK και φώναξε «Χρειάζομαι ένα δεκάρι».

Το turn ήταν 5 και το river 8 με αποτέλεσμα ο Lance Steinberg να κερδίσει το Pot και ο Negreanu να γνωρίσει τον αποκλεισμό.

ΠΗΓΗ: pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags