Facebook Pixel Έτοιμος να μπλοφάρει 1.000.000 δολάρια!
| 2012-05-24 23:54:00

Έτοιμος να μπλοφάρει 1.000.000 δολάρια!

Έτοιμος να μπλοφάρει 1.000.000 δολάρια!

Ο ElkY δεν είναι από τους συντηρητικούς παίκτες. Δεν είναι καν από τους συντηρητικούς ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να μας αφήνει με ανοιχτό το στόμα όταν δηλώνει ότι θέλει να μπλοφάρει στο τουρνουά του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο Betrand "ElkY" Grospellier βρίσκεται στο προσκήνιο αρκετά χρόνια τώρα έχοντας μάλιστα παίξει τα περισσότερα high rollers των μεγάλων διοργανώσεων, ενώ αποτελεί και τον Γάλλο παίκτη με τα περισσότερα κέρδη όλων των εποχών.

Στην πρόσφατη συνέντευξη του στο Pokerlistings μίλησε για το μεγαλύτερο τουρνουά στην ιστορία του παιχνιδιού, το WSOP Big One του $1 εκατομμυρίου, όπου ο Γάλλος επαγγελματίας έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο τουρνουά μαζί με ακόμα 30 παίκτες.

"Είμαι τυχερός γιατί δεν σκέφτομαι τα χρήματα τόσο πολύ, παίζω γιατί μου αρέσει το παιχνίδι αλλά όταν φτάσεις στο bubble είναι πραγματικά δύσκολο να μην τα σκεφτείς", δήλωσε ο "ElkY" κατά τη διάρκεια του €100k Super High Roller στο EPT του Μόντε Κάρλο.

"Σε αυτό το τουρνουά το bubble είναι €300.000 και είναι το μεγαλύτερο που έχω παίξει, στο WSOP Big One θα είναι $2 εκατομμύρια, θα είναι πραγματικά άρρωστο αυτό που θα συμβεί."

Στο εν λόγω τουρνουά του Μόντε Κάρλο ο Γάλλος τερμάτισε στην τρίτη θέση κερδίζοντας $820.000. Με βάση και τα κέρδη που σημείωσε από την τελευταία στάση του EPT, ο "ElkY" έχει cashes από τα τουρνουά που φτάνουν τα $9.1 εκατομμύρια. Ίσως καταφέρει να τριπλασιάσει αυτό το νούμερο κερδίζοντας το Big One αυτό το καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι βλέπουν τα μεγάλα έπαθλα του payout structure, αξίζει να σημειωθεί πως το 11% του buy in θα καταλήξει στην φιλανθρωπική οργάνωση One Drop.

"Θα είναι το μεγαλύτερο τουρνουά στην ιστορία όμως το γεγονός πως έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα είναι καλό για το προφίλ του πόκερ, ιδιαίτερα με τα γεγονότα που συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτό το τουρνουά θα είναι τόσο επιτυχημένο γιατί η αρχική του ιδέα είναι τρελή."

"Το να πληρώσεις το 11% του buy in, όταν ένα τουρνουά είναι 100 δολλάρια είναι κάτι, όμως όταν το event είναι του $1 εκατομμυρίου τότε τα πράγματα αλλάζουν κατά πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος όλου αυτού και δείχνει πόσο γεναιόδωροι είναι μερικοί παίκτες. "

Αν το τουρνουά φτάσει το cap που είναι οι 48 παίκτες τότε το ποσό που θα δοθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό One Drop θα ξεπεράσει τα $5.3 εκατομμύρια.

"Τα χρήματα είναι τόσα πολλά και το τουρνουά πολύ ξεχωριστό, δεν ξέρουμε αν θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε ξανά ποτέ σε ένα αντίστοιχο τουρνουά."

Ωστόσο ο "ElkY" μίλησε και για το παιχνίδι, όπου και ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν φοβάται να αποκλειστεί, έτσι θα παίξει πιο επιθετικά.

"Οι μπλοφες "θα περάσουν" πολύ πιο εύκολα σε αυτό το τουρνουά. Οι παίκτες δεν θα θέλουν να αποκλειστούν."

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags