Facebook Pixel Mε κοστούμι ή με φόρμα;
| 2012-05-27 08:42:00

Mε κοστούμι ή με φόρμα;

Mε κοστούμι ή με φόρμα;

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα είναι με ποιο ρόλο: Τεχνικός διευθυντής ή προπονητής;

Γεωργιάδης και ΠΑΟΚ είναι σχεδόν βέβαιο πώς θα πορευτούν και πάλι μαζί. Είτε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, είτε ως προπονητής, ο Γ.Χ. θα υπηρετήσει ξανά το "Δικέφαλο", ευελπιστώντας να έχει την πορεία που είχε και ως ποδοσφαιριστής, όταν συνδύασε την παρουσία του με την κατάκτηση δύο Κυπέλλων. Το πιθανότερο είναι το πρώτο σενάριο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται και για το δεύτερο, αν δεν προκύψει "γάμος" με τον Δώνη.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι αν προχωρήσει στην επιλογή Γ.Χ. θα βάλει δίπλα του έναν έμπειρο βοηθό για να έχει το ανάλογο στήριγμα. Ήδη, ο Ζήσης Βρύζας έχει κάνει κάποιες επαφές εντός Ελλάδας με ανθρώπους που γνωρίζει και εμπιστεύεται, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η στόχευση για την επιστροφή του Ζοάο Κάρλος Κόστα στην ομάδα.

Πρόκειται για τον 39χρονο προπονητή, γυμναστή του ΠΑΟΚ επί Σάντος και βοηθό του Ντομίνγκος Πασιένσια τόσο στην Μπράγκα, πέρσι όταν η πορτογαλική ομάδα έφθασε στον τελικό του Europa League, όσο και φέτος στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Είναι εξαιρετικός γνώστης του ποδοσφαίρου και παλιότερα έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν τόσο ο Πάμπλο Γκαρσία, όσο και ο Πάμπλο Κοντρέρας, οι οποίοι είχαν προτείνει στην τότε διοίκηση την παραμονή του, παρά την αποχώρηση Σάντος, τελικά όμως έφυγε και εκείνος, καθώς ανέλαβε ο Μπερέτα και το τιμ του.

Το όνομά του δεν αποκλείεται να "παίξει δυνατά", αν προκριθεί η επιλογή Γ.Χ. για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags