Facebook Pixel Τουλάχιστον ένας από τους δύο...
| 2012-05-27 09:30:00

Τουλάχιστον ένας από τους δύο...

Τουλάχιστον ένας από τους δύο...

Καλή, χρυσή κι απαραίτητη η εμπειρία σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως το Euro, αλλά θα ήταν καλύτερο για την Εθνική μας αν είχε στον πάγκο τουλάχιστον έναν εκ των Καραγκούνη και Κατσουράνη.

Τα χρόνια έχουν περάσει για τους δύο διεθνείς του Παναθηναϊκού και όταν παίζουν και οι δύο στα χαφ, όπως δοκίμασε ο Σάντος στο φιλικό με τη Σλοβενία αλλά κι όπως προτίθεται να κάνει στους αγώνες του Euro, η Εθνική στερείται σε ταχύτητα και τρεξίματα.

Είναι καλό να υπάρχει στη μεσαία γραμμή η εμπειρία και το πάθος του Καραγκούνη. Ίσως είναι απαραίτητη η παρουσία του Κατσουράνη που παίζει με το μυαλό, ωστόσο η κοινή τους παρουσία στα χαφ λειτουργεί μάλλον αρνητικά στο παιχνίδι της Ελλάδας.

Ίσως ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπορούσε να διατηρήσει μόνο έναν από τους δύο παίκτες στα χαφ για να προσθέσει περισσότερη φρεσκάδα και ζωντάνια στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Δόξα τω Θεώ, παίκτες που μπορούν να τρέξουν περισσότερο και να κάνουν πιο γρήγορο το παιχνίδι της Εθνικής υπάρχουν.

Είναι ο Μανιάτης, είναι ο Νίνης, είναι ο Φωτάκης, είναι ο Φορτούνης ακόμα και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που μπορεί να παίξει ως αμυντικό χαφ. Είπαμε, δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε την αξία των δύο παικτών, ωστόσο είναι εμφανές ότι οι δυο μαζί περισσότερα αφαιρούν παρά προσθέτουν πέρα από την ποιότητά τους. Είναι καιρός το νέο αίμα της Εθνικής να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και η αρχή μπορεί να γίνει από το Euro.

Και μια που κάνουμε κουβέντα για τα χαφ, απλά να υπενθυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Τζιόλης ...αγνοείται και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο Σάντος τον προτιμήσει για βασικό στους επίσημους αγώνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags