Facebook Pixel Έφτασε η ώρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόκερ!
| 2012-05-27 16:54:00

Έφτασε η ώρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόκερ!

Έφτασε η ώρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόκερ!

Αυτό που έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε «παγκόσμιο πρωτάθλημα του πόκερ», το WSOP ή World Series of Poker ξεκινάει σήμερα!
 

Το 43ο World Series of Poker ξεκινάει σήμερα με το event #1, ένα τουρνουά των $500 αποκλειστικά για τους υπαλλήλους των καζίνο.

Οι παίκτες που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας θα μπορούν να λάβουν μέρος στο WSOP στα τουρνουά που θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα. Το event #2 είναι ένα NL Hold'em τουρνουά των $1.500 και διαρκεί συνολικά τρεις ημέρες.

Τα καινούρια events που φιλοξενεί φέτος για πρώτη φορά το WSOP είναι, φυσικά, το πολυαναμενόμενο Big One του $1 εκατομμυρίου, το $3.000 Mixed NLHE/PLO Heads-Up event, το $5.000 “Mix-Max”, το $2.500 No-Limit Hold’em 4-max και τέλος ένα $1.500 Ante Only event.

Το πλήρες πρόγραμμα του WSOP 2012 μπορείτε να το διαβάσετε σε προηγούμενη δημοσίευση του Pokerlobby κάνοντας κλικ εδώ.

Το World Series of Poker θα προσφέρει κάτι μοναδικό τη φετινή χρονιά για όλους τους φίλους του παιχνιδιού που δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στο Λας Βέγκας. Όλη η δράση από τα 60 events που θα διοργανωθούν θα έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι live μέσω του διαδικτύου με τις μεταδόσεις να ξεκινούν από αύριο 28 Μαϊου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αν έχετε το απαραίτητο bankroll και θέλετε να κυνηγήσετε το όνειρο σας δεν έχετε παρά να ετοιμάσετε βαλίτσες και να πάρετε το πρώτο αεροπλάνο για Λας Βέγκας. Το World Series of Poker θα είναι εκεί και θα σας περιμένει μέχρι και τις 7 Ιουλίου όπου θα ξεκινήσει το Main Event της σειράς.

Μπορείτε επίσης να κυνηγήσετε το όνειρο μέσα από τα online προκριματικά του Paradise Poker, τα οποία μπορούν να σας δώσουν μία θέση για το Main Event των $10.000 με μόλις 3.30 ευρώ. Ανοίξτε και εσείς σήμερα έναν λογαριασμό στο Paradise Poker και λάβετε μέρος στα προκριματικά για το WSOP 2012.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags