Facebook Pixel Το σωστό να λέγεται...
| 2012-05-28 10:09:00

Το σωστό να λέγεται...

Το σωστό να λέγεται...

"Η φετινή είναι η καλύτερη της ζωής μου. Σε αυτό με βοήθησε ο κ. Βαλβέρδε. Μου έμαθε πολλά στοιχεία και με εμπιστεύθηκε πολύ", δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "SportDay":

Σε ξέρουμε ως ένα ποδοσφαιριστή "πολυθεσίτη". Σε πήρε ο Βαλβέρδε ως δεξί μπακ και σε έκανε χαφ και τώρα ο Σάντος σε έβαλε και στις δύο αυτές θέσεις και πήγες εξίσου καλά...

"Σημασία δεν έχει τι κάνω εγώ. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ως χαφ και ως μπακ. Όπου με βάλει ο προπονητής μου. Σημασία έχει ότι η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Προσπάθησε να δείξει στοιχεία που θέλει ο προπονητής μας. Πιστεύω ότι έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης και να δείτε που με τη δουλειά που γίνεται η καλύτερεύση θα φανεί στη συνέχεια".

Αυτή η σεζόν που ολοκληρώνεται με το EURO είναι ξεκάθαρα η καλύτερη της ζωής σου;

"Ναι, η φετινή είναι η καλύτερη της ζωής μου. Σε αυτό με βοήθησε ο προπονητής μου στον Ολυμπιακό, ο κ. Βαλβέρδε. Μου έμαθε πολλά στοιχεία και με εμπιστεύθηκε πολύ".

Ποια θέση από τις δύο προτιμάς τελικά;

"Προτιμώ τη θέση στα χαφ. Πλέον ναι, αυτή είναι η θέση που θεωρώ ότι ταιριάζει περισσότερο. Βέβαια ενίοτε παίζω και δεξί μπακ, συνεπώς δεν ξεχνώ και αυτή τη θέση. Αν χρειαστεί θα παίξω εκεί. Όπου μου ζητηθεί δηλαδή".

Πώς βλέπεις την προετοιμασία;

"Νωρίς είναι ακόμα, έχουμε ακόμα κάμποσες ημέρες να δουλέψουμε. Όλοι έχουμε τη θέληση να βάλουμε τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής στο παιχνίδι μας. Τον ακούω προσεκτικά, μας μιλάει συνέχεια. Το πρώτο παιχνίδι με την Πολωνία θα είναι ο καθρέφτης των όσων κάνουμε εδώ".

Γίνεται δουλειά επί αυστριακού εδάφους;

"Ναι, θεωρώ ότι γίνεται πολύ καλή προσπάθεια. Δουλεύουμε πολύ σε καθημερινή βάση, για να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πολύ σημαντικά μας που έρχονται επί πολωνικού εδάφους".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags