Facebook Pixel Αν η Βέρντερ έχει Πάπα και Αβραάμ..
| 2012-05-28 12:30:00

Αν η Βέρντερ έχει Πάπα και Αβραάμ..

Αν η Βέρντερ έχει Πάπα και Αβραάμ..

Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος γράφει για τις "ματιές" της Βέρντερ Βρέμης στους Έλληνες διεθνείς και με ποιους θα έλυνε το αμυντικό της πρόβλημα...

Στο Κουφστάιντο σαββατόβραδο βρέθηκε «κατάσκοπος» της Βέρντερ, ο οποίος μάλιστα έλεγε στο περιθώριο του ματς ότι ήρθε για να δειΤζαβέλλα, Φορτούνη και έναν ακόμη Ελληνα, τον οποίο δεν θέλησε να κατονομάσει.

Και φυσικά το μυαλό όλων μας πάει στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Τοροσίδη,καθώς τα δύο αυτά ονόματα έχουν δει ουκ ολίγες φορές το φως της δημοσιότητας γιατον γερμανικό σύλλογο. Εδώ και πάμπολλα χρόνια είχα την άποψη ότι το μεγάλομειονέκτημα της Βέρντερ ήταν οι κακή αμυντική της λειτουργία.

Κι εμείς στηνΕλλάδα, δόξα σοι ο Θεός, έχουμε δει ομάδες μας (και Ολυμπιακό και ΠΑΟ) να διασύρουντη Βέρντερ στην Ευρώπη (ακόμα και εκτός έδρας), χτυπώντας πάντα στην τραγικήτης άμυνα. Η οποία είχε κάτι περιφερόμενους θίασους τύπου Νάλντο κ.λ.π.Εσχτάτως σαν να το κατάλαβε επιτέλους ο Σάαφ και είπε να αγοράσει τον Παπασταθόπουλο. Και για να συμπληρώσει το ντουέτο, σύμφωνα με πολύ πρόσφατα ρεπορτάζ,θέλει να πάρει και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Δεν γνωρίζω αν το φημολογούμενοενδιαφέρον έχει εκφραστεί προς τον ποδοσφαιριστή ή την πλευρά του Ολυμπιακού,έστω ανεπίσημα. Δεν γνωρίζω καν αν ο Ολυμπιακός θα τον έδινε, σε τέτοιαπερίπτωση.

Γνωρίζω όμως ότι στο υποθετικό σενάριο που η Βέρντερ αποκτά ντουέτο «Πάπα»,Αβραάμ νομίζω ότι επιτέλους λύνει το πολύχρονο πρόβλημα της άμυνάς της. Τοσενάριο είναι καθαρά υποθετικό, το ίδιο και η σκέψη μου. Μου γεννήθηκεβλέποντάς τους να μένουν απροσπέλαστοι όση ώρα έπαιζαν μαζί στο κέντρο άμυναςτης Εθνικής, στο φιλικό με τους Σλοβένους.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags