Facebook Pixel Να γιατί "έκοψε" τον Τζιόλη
| 2012-05-29 08:06:00

Να γιατί "έκοψε" τον Τζιόλη

Να γιατί "έκοψε" τον Τζιόλη

Ο Αποστόλης Λάμπος από το Κίτσμπουχελ της Αυστρίας αναλύει το σκεπτικό του Σάντος για τον "κομμένο" Τζιόλη.

Στα αυτιά πολλών ήχησε ως έκπληξη το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Τζιόλης δε θα είναι στην αποστολή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δεν το κρύβω πως και στο δικό μου το μυαλό ο διεθνής μέσος δεν ήταν στα φαβορί για να κοπεί από την αποστολή. Ο λόγος είναι ότι τις έξι μέρες της προετοιμασίας στο Κίτσμπουχελ ο Τζιόλης τα είχε πάει πολύ καλά και δε φαινόταν πως του έλειπε ρυθμός.

Στο φιλικό με την Σλοβενία ήταν η πρώτη αλλαγή όταν τραυματίστηκε ο Τοροσίδης και μάλιστα κατά γενική ομολογία είχε καλή απόδοση στα εβδομήντα λεπτά που αγωνίστηκε. Μην ξεχνάμε ότι και ο ίδιος ο Σάντος είχε πάει στο Μονακό για να δει από κοντά τον ψηλόσωμο χαφ και του είχε γνωστοποιήσει πως αν πάρει παιχνίδια θα αυξήσει τις πιθανότητές του να τον πάρει στην αποστολή, όπως και έγινε.

Λίγους μήνες νωρίτερα (Σεπτέμβριο 2011) ο Πορτογάλος τεχνικός είχε καλέσει άρον άρον τον Τζιόλη από την Ισπανία (στη Σανταντέρ τότε) για να έρθει να καλύψει τα κενά που άφηναν οι τραυματίες Νίνης και Τοροσίδης κι εκείνος έκανε το παν για να βρεθεί κοντά στην Εθνική. Όλα αυτά είναι τα δεδομένα που θεωρώ πως έβαζαν τον Τζιόλη στην αποστολή.

Τα δικά του συμπεράσματα ο Σάντος σε μεγάλο βαθμό θα τα έβγαζε στο φιλικό με την Σλοβενία. Σε αυτό το παιχνίδι δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Σηφάκης και Τζόρβας.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags