Αυτή η εβδομάδα είναι η πιο κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό και το μεσημέρι της Τετάρτης θα εκδικαστεί η έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση της αδειοδότησης. Η απόφαση αναμένεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη και οι "πράσινοι" τρέχουν να πληρώσουν τις οφειλές του 2011 και να διακανονίσουν αυτές του 2012 για να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου τύπου αναφέρουν ότι η Βάσκο Ντα Γκάμα ενδιαφέρεται για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά ο ίδιος έδειξε ότι θέλει να παραμείνει στην Παιανία: "Δεν θέλω να μιλήσω, ελπίζω να βρεθεί μια λύση εδώ" ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Το κρίσιμο ραντεβού του Φερέιρα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού θα γίνει μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την αδειοδότηση με τον Πορτογάλος τεχνικό να είναι θετικός στο να παραμείνει αρκεί να υπάρξουν οι απαραίτητες εγγυήσεις για το πλάνο και τη λειτουργία της ομάδας.

Τις εξελίξεις στο τριφύλλι περιμένει και ο Γιώργος Δώνης πριν λάβει τις οριστικές του αποφάσεις εντός της εβδομάδας αλλά ο θόρυβος που προκλήθηκε με τους χειρισμούς της διοίκησης στη συγκεκριμένη υπόθεση, φαίνεται να απομακρύνει την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού από την Παιανία.

Πηγή: contra.gr