Facebook Pixel Nα γιατί δε βάζει τα λεφτά ο "Βγενό"!
| 2012-05-30 11:37:00

Nα γιατί δε βάζει τα λεφτά ο "Βγενό"!

Nα γιατί δε βάζει τα λεφτά ο "Βγενό"!

Είναι πλέον φανερό ότι ο Βγενόπουλος δε θα βάλει το 1,7 εκ. ευρώ που είχε δεσμευθεί ότι θα επαναφέρει στα ταμεία του συλλόγου μόλις ορισθεί διοικητικό συμβούλιο.

Το ΔΣ έχει ορισθεί εδώ και πολλές ημέρες, αλλά ο "mister MIG" δεν συγκινείται και το περιβάλλον του τονίζει τις τελευταίες ημέρες ότι δεν καλύπτεται από τη συμφωνία για τη ΓΗΠΕΛ και γι' αυτό δεν βάζει τα χρήματα.

Ο ίδιος, πάντως, στη γενική συνέλευση της 9ης Μαρτίου είχε πει ότι αυτό το ποσό ήταν διαθέσιμο ανεξάρτητα από το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό και μάλιστα έσπευσε να δικαιολογηθεί όταν τράβηξε πίσω το 1,7 εκατ. ευρώ (είχε κάνει τις σχετικές ενέργειες πάντως πριν από την περιβόητη παραίτηση του ΔΣ) ότι θα το βάλει αμέσως μόλις ορισθεί νέο συμβούλιο.

Η τωρινή άρνησή του να τα βάλει μπορεί να ερμηνευθεί ότι ουσιαστικά τότε δεν πίστευε ότι κάποιος θα βγει μπροστά για να δώσει λύση στον Παναθηναϊκό και γι' αυτό πιθανότατα χρησιμοποίησε αυτό το επιχείρημα, περιμένοντας απλώς την ομάδα να οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Η κίνηση του Αλαφούζου, όμως, έφερε άλλη τροπή στα πράγματα και ίσως γι' αυτό το περιβάλλον του Βγενόπουλου δεν την είδε με καλό μάτι από την αρχή.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags