Facebook Pixel Ο Κούγιας ξαναχτυπά…
| 2011-02-17 17:47:00

Ο Κούγιας ξαναχτυπά…

Ο Κούγιας ξαναχτυπά…

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής με ανακοίνωση του για το ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο τα έβαλε με παράγοντες και παίκτες της ομάδας του Αιγίου, αλλά τόνισε ότι θα πρέπει οι οπαδοί των Πατρινών να σεβαστούν τους αντίπαλους και να μην παρεκτραπούν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλω να ζητήσω απ΄όλους τους οπαδούς μας αυτοσυγκράτηση. Δεν έχω ξεχάσει ούτε εγώ ούτε έστω και ένας από τους οπαδούς μας το τι έκαναν ο Δημητριάδης, ο Δημητρίου, ο Παπαπέτρου, ο Ρέλλας και ο Νικολακόπουλος πέρυσι για να μην ανέβει η Παναχαϊκή κατηγορία.

Έχω στα χέρια μου όλα τα στοιχεία, με ποιους μιλούσαν κάθε μέρα και τι συνεννοούνταν ο Δημητριάδης, ο Δημητρίου και ο στενός φίλος τους και λογιστής Παπαπέτρου. Έχω μάθει για τους πανηγυρισμούς τους όταν χάσαμε στην Ζάκυνθο, δεν ξεχνάω τίποτα.

Έχω ζήσει προσωπικά την επίθεση και τους εξευτελισμούς του Στάικου και την προσπάθεια του να με χτυπήσει στον αγώνα με την Αγία Παρασκευή.

Έχω ζήσει την συμπεριφορά του Γιώργου Χελάκη που ξέχασε ότι εγώ ανέβασα τον Παναιγιάλειο όταν τους έδωσα τον Κουσκουνά και προτίμησε να δώσει τον Παύλο Μητρόπουλο στον Ολυμπιακό Βόλου παρά το ότι εγώ του έδινα περισσότερα χρήματα. Έχω ζήσει την απάνθρωπη συμπεριφορά του Λίτσου στον Κυβελίδη στον πρώτο γύρο.

Παρ όλα αυτά όμως επειδή είμαστε αυτή η Παναχαϊκή των τελευταίων 2 χρόνων που παλεύει τίμια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και δεν θα γίνει ποτέ Παναιγιάλειος του Μπέλα και των υπολοίπων που στο μυαλό τους έχουν μόνο το πονηρό, ζητώ απ’ όλους τους οπαδούς μας την ώρα του αγώνα να τα ξεχάσουν όλα και να δείξουν αυτοσυγκράτηση.

Έχω και εγώ μερικές φορές ξεπεράσει τα όρια και το έχω μετανιώσει μετά.

Πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι έχουμε ιστορία 120 χρόνων και είμαστε η πρώτη ομάδα της περιφέρειας που έπαιξε σε Ευρώπη.
Οι μόνοι που δεν θέλω να ξεχάσουν αυτά που έχουμε υποστεί από τον Παναιγιάλειο και τους ανθρώπους του είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές μας.

Αυτοί έχασαν από τον Παναιγιάλειο και τους ανθρώπους του αυτό που κέρδισαν στους αγωνιστικούς χώρους, την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Αυτοί θέλω να έχουν πόλεμο για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο.

Οι οπαδοί μας πρέπει να υποδεχτούν τους οπαδούς του Παναιγιάλειου με τον καλύτερο τρόπο και ας μας πετούσαν αυτοί πέτρες στον πρώτο γύρο.

Εμείς στην Παναχαϊκή θα διδάξουμε ήθος και πολιτισμό στην εξέδρα, δεν θα κάνουμε στα αποδυτήρια αυτά που έκαναν ο Ρέλλας και ο Παπαδόπουλος στα αποδυτήρια στο Αίγιο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την εκδίκηση μας μέσα στο γήπεδο.

Μέσα στο γήπεδο θα τιμωρηθούν οι μαγκιές του Στάικου και του Λίτσου και η αλητεία του Παπαδόπουλου».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags