Facebook Pixel Από τον ΠΑΟ το περιμέναμε, από την ΑΕΚ μας ήρθε!
| 2012-06-02 12:05:00

Από τον ΠΑΟ το περιμέναμε, από την ΑΕΚ μας ήρθε!

Από τον ΠΑΟ το περιμέναμε, από την ΑΕΚ μας ήρθε!

Θυμάστε τι κυκλοφορούσε λίγες μέρες πριν, για το ενδεχόμενο να καθίσει στον πράσινο πάγκο ο Ρότσα αν χάλαγε του Φερέιρα; Τελικά φαίνεται πως στην ΑΕΚ προκρίθηκε αντίστοιχη λύση, με Μπατίστα.
 

Από το πρωί έχουμε γράψει πως σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ, ο Αντρέας Δημητρέλος πρότεινε ήδη στον παλαίμαχο άσο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου έχει την ελευθέρας να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Με τον Μπατίστα να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει πρώτος προπονητής στην ομάδα, καθώς θεωρεί πως έχει σχετική εμπειρία από πάγκους συλλόγων σε χαμηλότερες κατηγορίες (Σούρμενα κ.λπ.), ενώ συνεργάζεται και με την ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς στις ακαδημίες της.

Κι αν σε πρώτη φάση μπορεί να φαίνεται... κάπως να αναλάβει την πρώτη ομάδα ο Μπατίστα, σκεφτείτε ποιο θα είναι κατά πιθανότητα το ρόστερ των "κιτρινόμαυρων" την επόμενη σεζόν αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα στο θέμα "μεταγραφές"; Παίκτες που θα προέρχονται, κυρίως, από τα σπλάχνα του συλλόγου και που ο Μπατίστα, λόγω θέσης όλο το προηγούμενο διάστημα, γνωρίζει καλά! Κάτι αντίστοιχο με αυτό που υπήρχε σαν σκέψη και στον Παναθηναϊκό με τον Ρότσα, που και κάνει "γκελ" στον κόσμο της ομάδας σαν όνομα (έχουν συνδέσει την παρουσία του με επιτυχίες) και γνωρίζει καλά το υλικό στα τμήματα υποδομής. Αν και στο "τριφύλλι" πήραν την αδειοδότηση και συνεχίζει κανονικά ο Φερέιρα.

Στην ΑΕΚ, όμως, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά και το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα τουλάχιστον με αυτά που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, είναι να δούμε τον Ντανιέλο στην άκρη του πάγκου την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με τη διοίκηση να ρισκάρει, αλλά να έχει την ευκαιρία, αν όλα πάνε καλά, να "βγάλει" έναν δικό της προπονητή που έχει τιμήσει τη φανέλα του συλλόγου στο παρελθόν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags