Facebook Pixel ''Άνθρωπος με ευαισθησίες ο Σαββίδης''. Τότε μην του μιλάτε απότομα
| 2012-06-05 13:46:00

''Άνθρωπος με ευαισθησίες ο Σαββίδης''. Τότε μην του μιλάτε απότομα

''Άνθρωπος με ευαισθησίες ο Σαββίδης''. Τότε μην του μιλάτε απότομα

Ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, Παναγιώης Δαϊκούδης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας πως ενδιαφέρεται πολύ για τους ανθρώπους.

Ο Παναγιώτης Δαϊκούδης μιλώντας στον ''Libero 107,4'' δήλωσε πως: «ο Πρόχωμα είναι την περιοχή των Κουφαλίων και δημότες του είναι τα δύο αδέρφια του Ιβάν Σαββίδη ενώ στην ευρύτερη περιοχή κατοικούν πολλοί Σανταίοι, Πόντιοι δηλαδή που ήρθαν εδώ από την περιοχή της Σάντας στον Πόντο. Είχε έρθει πολλές φορές στην περιοχή και είδε μια έκταση που του άρεσε, την αγόρασε και αρχικά έκανε ένα μνημείο για τον πατέρα του, μετά έγινε η εκκλησία και στην συνέχεια ένα πολιτιστικό κέντρο. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα μαζευόμαστε όλοι εκεί και το γιορτάζουμε, αποτίοντας φόρο τιμής στους Ποντίους που χάθηκαν στην μικρασιατική καταστροφή. Αυτή είναι η σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την περιοχή".

Συνεχίζοντας δήλωσε: «Είναι υπέρμετρο το ενδιαφέρον που έχει ο Σαββίδης για τους δικούς του ανθρώπους, που ήρθαν από τον Πόντο. Μιλήσαμε και χθες κάποια στιγμή και μου είπε ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει μια έκταση για να κάνει και ένα νεκροταφείο. Έχει δεσμούς με την περιοχή και έρχεται κάθε χρόνο για να δει τους δικούς του ανθρώπους ενώ φέτος είχε και ο αδερφός του ένα πρόβλημα υγείας αλλά είναι καλά τώρα».

Παράλληλα περιγράφοντας τον ομογενή επιχειρηματία ως άνθρωπο, είπε ότι: «Είναι άνθρωπος με αυξημένες ευαισθησίες για τους δικούς του ανθρώπους και θέλει να επενδύσει για το καλό όλων, και της περιοχής και δικό του. Έτσι είναι οι επιχειρηματίες, δίνουν για να πάρουν στην συνέχεια και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν όλοι, τόσο το καλύτερο, έτσι είναι τα πράγματα, θα πρέπει να υπάρξει ένας συγκερασμός για να προχωρήσουν με τον σωστό τρόπο όλα».

Σχετικά με το αν συζητήθηκε κάτι για τον ΠΑΟΚ στην κουνέντα που είχαν, ανέφερε πως: «Για τον ΠΑΟΚ δεν είπαμε πολλά, τον ενημέρωσα όμως ότι στην ζώνη ευθύνης του δήμου μας ανήκει το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στην Ν. Μεσημβρία. Τον ενημέρωσα και στην συνέχεια το επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, είδε τους χώρους. Πιστεύω ότι αν του δοθεί έδαφος ως επιχειρηματία θα δείξει ότι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα».

Ενώ κλείνοντας τόνισε: «Πιστεύω ότι θα σκεφτεί καλά, θα ζυγίσει τα πράγματα και θα κάνει ότι θεωρεί καλύτερο. Προσωπικά θεωρώ ότι θα ήταν ευχής έργο να επενδύσει και στην περιοχή και στον ΠΑΟΚ. Ο αθλητισμός άλλωστε μας δίνει χαρά, ειδικά σε τέτοιες εποχές όπως αυτή οι βιώνουμε τώρα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags