Facebook Pixel Δεν θα του κόψουν το δρόμο, ούτε θα τον ..."σκοτώσουν"!
| 2012-06-06 12:30:00

Δεν θα του κόψουν το δρόμο, ούτε θα τον ..."σκοτώσουν"!

Δεν θα του κόψουν το δρόμο, ούτε θα τον ..."σκοτώσουν"!

Πολλή κουβέντα γίνεται αυτές τις μέρες για τον Τοροσίδη. Μια τον θέλει η Γκλάντμπαχ, μια κάνει πρόταση η Βέρντερ, ο ίδιος θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό αλλά γουστάρει και Ολυμπιακό. Μπέρδεμα...

Το τι θα γίνει τελικά, θα εξαρτηθεί πρώτα απ΄ όλα από τον ίδιο τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Αν το πάρει απόφαση να φύγει, τότε λογικά θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Στη Γερμανία ή σε κάποιο άλλο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά. Ο ολυμπιακός, δηλαδή, δεν θα του κόψει το δρόμο για μερικά χιλιάρικα, εκτός κι αν αυτά τα χιλιάρικα είναι ...πολλά!

Το οικονομικό, λοιπόν, θα παίξει το ρόλο του, αλλά όχι και τον πρώτο. Πάντως, με πρόταση στα 2 εκ. ευρώ που φημολογείται ότι έχει αποφασίσει να κάνει η Βέρντερ, δύσκολα θα γίνει το ντιλ. Θα υπάρξουν σίγουρα διαπραγματεύσεις. Παρότι οι Γερμανοί φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν στον ίδιο τον παίκτη καλύτερες απολαβές από αυτές των περίπου 500 χιλιάδων ευρώ που εισπράττει ετησίως από τον Ολυμπιακό βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου του. Όμως, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αν αποφασίσει να μείνει στον Ολυμπιακό, τότε θα του προταθεί επέκταση της συνεργασίας και μετά το καλοκαίρι του 2013. Άρα, νέοι όροι και πιθανότατα καλύτερες απολαβές, κοντά σε αυτές που φέρεται να προσφέρει ετησίως η Βέρντερ (κοντά στις 700-800 χιλ. ευρώ).

Το ζητούμενο, πάντως, για τον Ολυμπιακό, που σε ...καλύτερες οικονομικά εποχές είχε κοστολογήσει τον παίκτη του στα 5 εκ. ευρώ, είναι να μην πέσει σε καμία περίπτωση κάτω από τα 3 εκ.

Οπότε, βγάλτε συμπέρασμα. Πρόταση από καλό πρωτάθλημα με 3 εκ. στον Ολυμπιακό και καλό συμβόλαιο στον ίδιο, ίσως πάρει τον "Τόρο" μακριά από το λιμάνι. Αλλιώς, πάει για ανανέωση, με την προοπτική να γίνει μια νέα σημαία στον ιστό των νταμπλούχων Ελλάδας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags