Facebook Pixel Χαλαρά ο Ράφα
| 2012-06-06 20:53:00

Χαλαρά ο Ράφα

Χαλαρά ο Ράφα

Ο Νίκολας Αλμάγκρο αποδείχθηκε «λίγος» για τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος με 3-0 κόντρα στον συμπατριώτη του προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, για 7η φορά σε οκτώ χρόνια.

Κάτι τέτοιες αναμετρήσεις είναι… βούτυρο στο ψωμί για τον Ισπανό πρωταθλητή, ο οποίος πλην του πρώτου σετ δεν συνάντησε καμία αντίσταση, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του στο Παρίσι. Ο «βασιλιάς» του χώματος με 7-6, 6-2, 6-3 πανηγύρισε την είσοδό του στην τετράδα του τουρνουά έπειτα από 2 ώρες και 45 λεπτά, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει ακόμη σετ, σημειώνοντας την 8η νίκη του επί του Αλμάγκρο.

Πολύ καλά τα ποσοστά από το σερβίς για τον Ναδάλ και στον αντίποδα αρκετά τα λάθη για τον Αλμάγκρο (45 έναντι 16) που έκαναν ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα για τον Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, ο οποίος δεν χρειάστηκε να παίξει εντυπωσιακά, παρά μόνο όταν το απαιτούσαν οι περιστάσεις.

Αυτή ήταν η 50η νίκη του Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός, βελτιώνοντας έτσι το ρεκόρ του σε 50-1, έχοντας μόλις μία ήττα, αυτή από τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ το 2009. Αντίπαλός του στο δρόμο για τον μεγάλο τελικό θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης Νταβίντ Φερέρ-Άντι Μάρεϊ, αγώνας που διακόπηκε λόγω βροχής κι ενώ οι δύο τενίστες είχαν εξασφαλίσει από ένα σετ.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags