Facebook Pixel Πόσα θα βάλει ο Βγενόπουλος;
| 2012-06-07 09:15:00

Πόσα θα βάλει ο Βγενόπουλος;

Πόσα θα βάλει ο Βγενόπουλος;

Τι ποσό και πώς θα το βάλει στον Παναθηναϊκό ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Τι συμφώνησε χθες στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο.

"Είχα πράγματι μία αξιοπρεπή συνάντηση με τον κ. Βγενόπουλο. Ηταν μία συζήτηση με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση". Τάδε έφη Γιάννης Αλαφούζος στο "Goal", λίγες μόλις ώρες μετά το χθεσινό του ραντεβού με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, στο οποίο έγινε συζήτηση για τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δη για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου από τον "Mr. MIG".

Ο τελευταίος είχε δεσμευτεί αρχικά ότι θα διαθέσει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που υπάρξει νέο ΔΣ στην ΠΑΕ, αλλά κατόπιν είχε τροποποιήσει τη θέση του λέγοντας επισήμως ότι θα συνεισφέρει το 10% επί των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, δίνοντας την εντύπωση ότι αυτό θα το πράξει στο τέλος της διαδικασίας της παρούσας ΑΜΚ, αφού δηλαδή μαζευτεί το όποιο ποσό.

Χθες στη συνάντηση των δύο ανδρών, ο Βγενόπουλος ξεκαθάρισε αφενός ότι δεν πρόκειται να δώσει "κας" το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ. Αλλά ταυτόχρονα επεσήμανε ότι είναι διατεθειμένος να βάζει 10% επί του ποσού που κάθε φορά θα μπαίνει στην ΑΜΚ και όχι στο τέλος αυτής.

Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή έχει μπει στην ΑΜΚ ένα ποσό κοντά στο 1,1 εκατ. ευρώ από την "ομάδα Αλαφούζου", κατά συνέπεια ο Βγενόπουλος θα τοποθετήσει με τη σειρά του 110 χιλ. ευρώ και αναλογικά όποτε θα εισρέει κάποιο ποσό στην αύξηση ο "Βγενό" θα βάζει το 10%. Αυτονόητα, το 1,5 εκατ. ευρώ θα μπει όταν συγκεντρωθούν 15 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του αποτελέσματος της επικείμενης λαϊκής βάσης.

Αυτή είναι μία σημαντική παράμετρος, διότι σε αυτήν την περίπτωση τα 15 εκατ. ευρώ μπορεί να θεωρηθούν ως εφικτός στόχος και να γίνουν έτσι... 16,5 εκατ. ευρώ με την "ένεση" του Βγενόπουλου που θα διατηρήσει με τον τρόπο αυτόν και το ποσοστό του.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags