Facebook Pixel Του έβαζαν ...πιπέρι στο στόμα
| 2012-06-07 11:46:00

Του έβαζαν ...πιπέρι στο στόμα

Του έβαζαν ...πιπέρι στο στόμα

Εντονος είναι τις τελευταίες ημέρες ο ...αντίλαλος από το "ηλεκτρονικό" αλλά και ανθρώπινο περιβάλλον του "Βγενό" που υποστηρίζει ότι η κίνηση Αλαφούζου...

...να πάρει και τυπικά τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη μπορεί να σκοντάψει πάνω στη συμφωνία μετόχων για το δικαίωμα προτίμησης που έχουν.

Και είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς μήπως ζούμε σε άλλη χώρα με αυτά που λέγονται. Μα αν ήθελε κάποιος από τους παλιούς μετόχους να πάρει τις μετοχές τόσο καιρό που τις δίνει ο Τζίγγερ, θα το είχε κάνει ήδη.

Εκτός κι αν μαζί με τις μετοχές ήθελε (ο μέτοχος που θα έμπαινε μπροστά) έξτρα και κάποια "προίκα" είτε έμμεσα μέσω ΓΗΠΕΛ είτε άμεσα με την κάλυψη των χρεών της τελευταίας τετραετίας για τη διαχείριση της οποίας όποτε τολμούσε να μιλήσει κανείς του έβαζαν πιπέρι στο στόμα.

Χθες, ο Βγενόπουλος ρωτήθηκε για την πρωτοβουλία Αλαφούζου και είπε πως "είναι σε καλό δρόμο...", χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο. Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν ο «Mr MIG» συμβάλει οικονομικά σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags