Facebook Pixel Ας αποφασίσουν οι Πολωνοί το φαβορί
| 2012-06-08 09:39:00

Ας αποφασίσουν οι Πολωνοί το φαβορί

Ας αποφασίσουν οι Πολωνοί το φαβορί

Σε σύγχυση βρίσκονται οι Πολωνοί σε σχέση με το ποιο είναι το φαβορί στον αγώνα Πολωνίας-Ελλάδος. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.

Ο προπονητής της πολωνικής ομάδος Φράντιτσικεκ Ζμουντα δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ πως το φαβορί είναι η Ελλάδα με στόχο να αποφορτίσει το κλίμα στην ομάδα του και να απελευθερώσει τους παίκτες του από το άγχος.

Από την άλλη πλευρά ο Πολωνός πρωθυπουργός, έχοντας άγνοια κινδύνου όσον αφορά το ποδόσφαιρο, προσδοκά πολιτικά οφέλη από μια πιθανή διάκριση της εθνικής τους, αφού πολλοί κατηγορούν την κυβέρνηση για υπέρογκα και απερίσκεπτα έξοδα και έργα που δεν τελείωσαν ποτέ για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα, όπως δρόμοι, γέφυρες, σταθμοί τρένων.

Ετσι προέτρεψε τους πολωνούς διεθνείς να νικήσουν με μεγάλο σκορ την Ελλάδα και να βάλουν τα θεμέλια της πρόκρισης.

Φυσικά αυτό μόνο κακό κάνει στην εθνική Πολωνίας αφού οι δηλώσεις αυτές πείσμωσαν ακόμη περισσότερο τους Ελληνες διεθνείς που σχολίαζαν αυτές τις δηλώσεις παραπέμποντας στην απάντηση που θα δώσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Την ίδια ώρα στο ξενοδοχείο Χαγιάτ οι άνθρωποι της πολωνικής ομοσπονδίας δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τον τοποθέτηση του πρωθυπουργού τους αλλά και από την διαρροή της συνομιλίας αφού αυξάνει την πίεση προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδος.

Σε κατ' ιδίαν συνομιλίες τους όμως κι αυτοί δε κρύβουν την αισιοδοξία τους πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν την Ελλάδα. Η αισιοδοξία τους δε αυτή, αυξήθηκε μετά τη πρόβλεψη του Ελέφαντα που επιστράτευσαν στον ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας ότι η Πολωνία θα κερδίσει στην πρεμιέρα την Ελλάδα.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags