Facebook Pixel Κίνδυνος-θάνατος ο Λεβαντόφσκι
| 2012-06-08 10:37:00

Κίνδυνος-θάνατος ο Λεβαντόφσκι

Κίνδυνος-θάνατος ο Λεβαντόφσκι

Σε λίγες ώρες ξεκινά το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η Eθνική βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο καθώς θα συμμετάσχει στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης. Γράφει ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει η «γαλανόλευκη» να αφοπλίσει τα ατού των αντιπάλων και πάνω σ' αυτόν τον στόχο επικεντρώθηκε χθες ο Φερνάντο Σάντος. Για πρώτη φορά από τη μέρα που ξεκίνησε η ωραία «περιπέτεια», χθες ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε στους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αγώνα της Πολωνίας, αναλύοντας τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τους.

Μέχρι τώρα οι διεθνείς είχαν αποκτήσει εικόνα για την ομάδα του Φράντσιζεκ Ζμούντα μόνο μέσω των dvd που τους έδωσε ο Πορτογάλος προπονητής κατά την άφιξή τους στο Κιτσμπούελ και τα οποία έβλεπαν μόνοι τους στον ελεύθερο χρόνο τους.

Αποκρυπτογράφησε πλήρως την Πολωνία ο 57χρονος τεχνικός και το διά ταύτα των λεγομένων του είναι πως πρέπει να εξουδετερωθεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Τόνισε ότι πρόκειται για τον πιο επικίνδυνο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνει απειλητικός.

Εκτός από τον 24χρονο στράικερ της νταμπλούχου Γερμανίας Ντόρτμουντ, ο Φερνάντο Σάντος μίλησε κολακευτικά για τους Γιάκουμπ Μπλαστσικόφσκι και Λουντοβίκ Ομπράνιακ.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags