Facebook Pixel Tι λένε τα ζώδια των διεθνών!
| 2012-06-08 11:27:00

Tι λένε τα ζώδια των διεθνών!

Tι λένε τα ζώδια των διεθνών!

Πέφτει ένα άστρο, κάνε μια ευχή… λέει ο λαός μας. Και άραγε ποιος ξέρει, ίσως να γίνει πραγματικότητα. Τι λένε τα ζώδια των 23 διεθνών ενόψει Euro!

Οπως συνέβη εκείνη την όχι και τόσο μακρινή χρονιά, πίσω στο παρελθόν της ζωής μας, το 2004, τότε που προφανώς οι ευχές όλων μας απέκτησαν έξαφνα σάρκα και οστά.

Ωστόσο, άλλα άστρα πέφτουν από τον ουρανό και ψάχνουν ευχές και άλλα παραμένουν σταθερά.

Ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο δεν ασχολούνται ή δεν ενδιαφέρονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ή ακόμα – ακόμα κατά περίσταση με τα ζώδια.

Οχι βέβαια τόσο με τις ευχές όσο με την πρόβλεψη του μέλλοντος.

Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο, δηλαδή για καθέναν.

Εστω και κρυφά, ρίχνουμε πού και πού, και ανάλογα τη διάθεσή μας, μια κρυφή ματιά στα όσα προβλέπονται καθημερινά για τη ζωή μας.

Είτε τα πιστεύουμε είτε όχι.

Ετσι λοιπόν πήραμε την αυθαίρετη απόφαση, με την αίσθηση ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, να ασχοληθούμε με τα ζώδια των διεθνών ποδοσφαιριστών μας, που ρίχνονται από σήμερα στη μάχη του Ευρωπαΐκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και τις προβλέψεις τους για τον μήνα Ιούνιο.

Σήμερα, στις 12 και στις 16 Ιουνίου, η Ελλάδα αντιμετωπίζει κατά σειρά την Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία. Εχουμε άραγε τύχη;

Τι λένε λοιπόν τα άστρα των διεθνών μας;

Οσοι τα μελετούν φανατικά και τα γνωρίζουν μοιράζουν στα ίσα τον ενθουσιασμό και τη χαρά με τον ρεαλισμό και τη σύνεση, ως γενική εικόνα του συνόλου των 23 ποδοσφαιριστών μας. Ο Ιούνιος κρύβει εκπλήξεις, είναι βέβαιο.

Ας τα πάρουμε όμως όλα με τη σειρά…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γρηγόρης Μάκος
(18 Ιανουαρίου 1987)

Αν ψάχνετε δουλειά, θα υπάρξουν ευκαιρίες...
Ο Ιούνιος θέλει προσοχή. Απαιτείται προσοχή σε καταστάσεις στρες που είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν στον συγκεκριμένο μήνα. Απουσιάζει η τάση για συμβιβασμό και θα χρειαστεί προσέγγιση με κατανόηση για χαλάρωση της έντασης. Η δημοτικότητα αυξάνεται αλλά όμως προς το τέλος του μήνα. Αν ψάχνετε για δουλειά (μεταγραφή;) τότε θα βρείτε μπροστά σας καλές ευκαιρίες. Πρέπει να επιδείξετε υπομονή και αντοχή. Η χαρά και ικανοποίηση μάλλον θα εμφανιστούν μετά τον Ιούνιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Γιώργος Σαμαράς
(21 Φεβρουαρίου 1985)

Κυριάκος Παπαδόπουλος
(23 Φεβρουαρίου 1992)

Γιώργος Καραγκούνης
(6 Μαρτίου 1977)

Στέλιος Μαλεζάς
(11 Μαρτίου 1985)

Κώστας Μήτρογλου
(12 Μαρτίου 1988)

Η τύχη τον Ιούνιο είναι με το μέρος σας!
Σε άλλους αυξάνονται οι ευθύνες και οι απαιτήσεις, σε άλλους όχι και τόσο. Το ίδιο και η επιτυχία. Οι διαφορές ωστόσο είναι μικρές.

Επίσης κάποιοι πιστεύουν ότι ορισμένοι που κρατούν ηνία εξουσίας και αποφάσεων δεν αναγνωρίζουν ούτε εκμεταλλεύονται το ταλέντο σας όσο θα έπρεπε.

Ωστόσο, η τύχη είναι με το μέρος σας αυτόν τον Ιούνιο. Προσοχή όμως στα νεύρα σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους σε πιθανές διαφωνίες επειδή αργότερα μάλλον εσείς θα βγείτε χαμένοι.

ΚΡΙΟΣ

Σωτήρης Νίνης
(3 Απριλίου 1990)

Μη δράσετε παρορμητικά
Η περίοδος από τις 12 Ιουνίου και έπειτα θα είναι ευνοΐκή. Απαιτείται όμως σωστή αναλογία ρίσκου και ασφάλειας, κάτι που επιβάλλει ανταρτοπόλεμο, δηλαδή μία επίθεση, μια άμυνα. Οσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα αποφύγουν αρνητικά γεγονότα και θα ασχοληθούν ιδιαίτερα με την αξιοποίηση ευκαιριών. Λιγότερος εγωισμός δεν θα βλάψει. Μη δράσετε παρορμητικά σε κάποια περίπτωση, εσείς θα χάσετε. Κρατήστε τις σκέψεις και τα σχόλια για τον εαυτό σας. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φάνης Γκέκας
(23 Μαΐου 1980)

Κώστας Χαλκιάς
(30 Μαΐου 1974)

Σωκράτης Παπασταθόπουλος
(9 Ιουνίου 1988)

Βασίλης Τοροσίδης
(10 Ιουνίου 1985)

Κώστας Κατσουράνης
(21 Ιουνίου 1979)

Μην το βάλετε κάτω σε τυχόν απογοητεύσεις
Αγχος, ανταγωνισμός, αντιδικίες, εκκρεμότητες αλλά και συμπάθεια, βελτίωση οικονομικών απολαβών και πάθος, μπόλικο πάθος θα είναι τα στοιχεία που θα εμφανίσουν οι πέντε διεθνείς μας. Ολα θα πάνε προς το καλύτερο μετά τις 12 Ιουνίου. Αραγε όμως θα είναι από το πρωί ή από αργά το βράδυ…

Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές με υψηλές προσωπικές προσδοκίες. Και άφθονο ενθουσιασμό. Μην το βάλετε κάτω σε τυχόν απογοητεύσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χοσέ Χολέμπας
(27 Ιουνίου 1984)

Καλές στιγμές στις 11 και 12 Ιουνίου!
Μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα λειτουργείτε με καθαρό μυαλό και αυτή είναι σαφώς μια ευχάριστη διαπίστωση. Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Είστε άνθρωπος που δεν λυπάται τον κόπο και την προσπάθεια για την επίτευξη στόχων. Θα χρειαστεί να βρείτε σε γρήγορο ρυθμό σωστές λύσεις σε προβλήματα της στιγμής. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας. Μη μιλάτε και πολύ, μην πιέζετε καταστάσεις, ίσως αποδειχθούν πηγές απογοήτευσης. Στις 11 και 12 Ιουνίου θα έχετε καλές στιγμές ως αρχή μιας σημαντικής περιόδου.

ΛΕΩΝ

Νίκος Λυμπερόπουλος
(4 Αυγούστου 1975)

Αλέξανδρος Τζόρβας
(12 Αυγούστου 1982)

Δημήτρης Σαλπιγγίδης
(18 Αυγούστου 1981)

Αποφύγετε το ρίσκο
Προσέξτε τη διάθεσή σας για υπερβολή, τουλάχιστον μέχρι την 11η Ιουνίου. Τα κέρδη που θα έχετε μέχρι τότε θα είναι σίγουρα αλλά αξιοποιήσιμα με κάποια καθυστέρηση. Αποφύγετε το ρίσκο και βασιστείτε σε γνωστές πετυχημένες συνταγές στις κινήσεις σας. Αποφύγετε τα πολλά ταξίδια αλλά και ό,τι μπορεί να προκαλέσει ένταση με συναδέλφους ή ακόμα και το αφεντικό σας, εκεί γύρω στις 11 Ιουνίου. Η ατμόσφαιρα στα επαγγελματικά ίσως γίνει τεταμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μιχάλης Σηφάκης
(9 Σεπτεμβρίου 1984)

Σωτήριος μήνας για τη φήμη σας!
Ο μήνας Ιούνιος ίσως αποδειχθεί σωτήριος για τη φήμη σας και την επαγγελματική ζωή σας. Θα παγιώσει καταστάσεις αλλά εμπεριέχει κινδύνους από την εμφάνιση κυκλοθυμίας. Μια μετανάστευση στο εξωτερικό για επαγγελματικό λόγο είναι πολύ πιθανή. Στην αρχή του μήνα η κατάσταση εμφανίζεται κάπως εκρηκτική σε σχέση με οικονομικά θέματα. Μην πάρετε δάνειο, προσέξτε τους όρους, σκεφθείτε την τσέπη σας, είναι επιτακτική ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Φερνάντο Σάντος
(10 Οκτωβρίου 1954)

Γιάννης Μανιάτης
(12 Οκτωβρίου 1986)

Κώστας Φορτούνης
(16 Οκτωβρίου 1982)

Θα βρείτε τις λύσεις μετά τις 12 Ιουνίου
Το 2011 ήταν μια χρονιά πίεσης και αβεβαιότητας. Το 2012 θα εξελιχθεί καλύτερα και στο διάστημα αυτό θα τακτοποιηθούν πολλές από τις εκκρεμότητές σας. Πρέπει να αξιοποιείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν τέτοιες ευκαιρίες. Θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα από τις 12 Ιουνίου και έπειτα. Από τον Ιούνιο θα είναι πιο εύκολο να βρείτε καλύτερη δουλειά. Προσοχή στο οικογενειακό σας περιβάλλον επειδή υποβόσκει κάποια ένταση που απαιτεί καθαρά τη σιωπή. Αποφύγετε τα σχόλια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γιώργος Φωτάκης
(29 Οκτωβρίου 1981)

Ευκαιρίες και τύχη
Ο Ιούνιος φέρνει ευκαιρίες, τύχη σε συνεργασίες και ίσως οδηγήσει στο πλευρό σας έναν θαυμάσιο σύμβουλο, ιατρό ή νομικό, που θα σας βοηθήσει σημαντικά. Από τις 11 Ιουνίου και έπειτα θα υπάρξει εύνοια σε οικονομικά θέματα. Μέχρι τις 10 Ιουνίου θα δημιουργηθούν καλές συνθήκες για νέες συνεργασίες. Στα τέλη του μήνα ίσως αυξηθεί ο τραπεζικός λογαριασμός σας. Ποντάρετε κάτι αν χρειαστεί στις 19 Ιουνίου. Στην εργασία σας αναμένονται αλλαγές που δεν πρόκειται να σας επηρεάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γιάννης Φετφατζίδης
(21 Δεκεμβρίου 1990)

Αβραάμ Παπαδόπουλος
(3 Δεκεμβρίου 1984)

Γιώργος Τζαβέλλας
(26 Νοεμβρίου 1987)

Θα αλλάξετε ριζικά μετά τη 10η Ιουνίου
Ηρθε η ώρα για αναθεωρήσεις ώστε να προχωρήσετε στη ζωή σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λιγότερο φόβο. Θα νιώθετε ανασφαλής μέχρι την 10η Ιουνίου αλλά αμέσως μετά θα αλλάξετε ριζικά, θα μετατραπείτε σε ιδιαίτερα κοινωνικό άνθρωπο με επιτυχίες στα επαγγελματικά σας. Δεν θα διστάσετε να κοντράρετε ανταγωνιστές και αντιπάλους σας. Θα γνωρίσετε άτομα που θα σας χαρίσουν τύχη και αισιοδοξία. Μη διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Γύρω στις 25 Ιουνίου ίσως μάθετε ευχάριστα νέα από φίλο που ζει μακριά.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags