Facebook Pixel Πήρε ανάποδες με τον Ζαρντίμ
| 2012-06-09 13:38:00

Πήρε ανάποδες με τον Ζαρντίμ

Πήρε ανάποδες με τον Ζαρντίμ

Ο "τρελός του χωριού" αποκαλύπτει πως ο Αντόνιο Σαλβαδόρ περιμένει τον πρώην του προπονητή στη Μπράγκα (και νυν του Ολυμπιακού) για να τον δαγκώσει.

Eχω κάτι τσακάλια στην Πορτογαλία που λύνουν και δένουν, τρελιάρη μου! Το τελευταίο ραπόρτο που μου έστειλαν αναφέρεται στα νευράκια τού προέδρου της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ για τον τέως εργαζόμενό του, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού μας.

Ο κύριος Σαλβαδόρ θεωρείται στην πορτογαλική πιάτσα ο «Πίντο ντα Κόστα των φτωχών». Εχει κονέ και η ατζέντα του περιλαμβάνει τα τηλέφωνα όλης της καλής κοινωνίας του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Πριν λίγες ημέρες, ο Σαλβαδόρ εμφανίστηκε σε εστιατόριο με το παρεάκι του και τα τσακάλια μου τον άκουσαν με τα αυτάκια τους να λέει: «Ας κοπιάσει ο Ζαρντίμ να πάρει παίκτη από την Μπράγκα και θα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του! Τι θέλει, τον Λίμα; Εχω πρόταση 10 εκατ. ευρώ από τη Ρωσία. Θέλει τον Ελντερ Μπαρμπόσα; Είναι δικό μου παιδί. Εγώ θα του πω τι θα κάνει, όχι ο κύριος Ζαρντίμ». Πω πω πω νεύρα...

Τι μας νοιάζουν τα νεύρα του Αντόνιο; Μας νοιάζουν, διότι έχει αναπτυχθεί έντονη μεταγραφική φιλολογία τελευταία που θέλει τον Ζαρντίμ να ψωνίζει από το πρώην μαγαζί του. Πώς θα ψωνίσει με αυτά τα δεδομένα; Οφείλω, μάλιστα, να σας ενημερώσω πως την προηγούμενη φορά που ο πρόεδρας εκνευρίστηκε με προπονητή του (Ζόρζε Ζέσους), τον κυνήγησε δικαστικά και τα σπασμένα πλήρωσε η μετέπειτα ομάδα του (Μπενφίκα), πληρώνοντας 1,7 εκατ. ευρώ στην κατασκευαστική εταιρεία Britalar (ιδιοκτησίας Σαλβαδόρ) που είχε αναλάβει την αποπεράτωση των έργων του προπονητικού κέντρου των «αετών» της Λισσαβώνας. Πού πάει να μπλέξει ο Ολυμπιακός με τον Σαλβαδόρ; Θα μας «δαγκώσει» άσχημα...

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags