Facebook Pixel Το παραδάκι στους παίκτες
| 2012-06-12 14:45:00

Το παραδάκι στους παίκτες

Το παραδάκι στους παίκτες

Τα πρώτα έσοδα για να διατηρηθούν πολύτιμες μονάδες του Άρη.

Η χθεσινή συνάντηση επιφανών μελών της Αρειανής οικογένειας είχε ως στόχο να διερευνηθούν οι προθέσεις όσων έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να βοηθήσουν οικονομικά και όχι μόνο.

Η παρουσία παραπάνω από δέκα ανθρώπων που ανήκουν στην κατηγορία αυτή δείχνει τη θέληση όλων να βάλουν το "λιθαράκι" τους.

Κάποιοι οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στην αίθουσα του "Porto Palace" ήδη από σήμερα κιόλας επικοινώνησαν με τους ανθρώπους του Φορέα για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να γίνουν συμμέτοχοι στην προσπάθεια.

Ακόμα και όσοι δεν δέχτηκαν κλήση και θεωρούν ότι μπορούν να συνδράμουν είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσουν εαυτούς στη διάθεση του συλλόγου.

Προτεραιότητα για τους ανθρώπους που βρέθηκαν στη συνάντηση είναι όπως έχει επισημανθεί στην ανακοίνωση η "προσφορά μας στη συσπείρωση της οικογένειας του Άρη, στην επανεκκίνηση του συλλόγου, στη διατήρηση των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου".

Πρακτικά το σημείο αυτός της ανακοίνωσης σημαίνει την άμεση εύρεση και καταβολή χρημάτων στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν τον `κορμό` για την επόμενη σεζόν. Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο η υπομονή να μετατραπεί σε ανησυχία και να οδηγηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές στην κατάθεση προσφυγής.

Η τμηματική καταβολή των οφειλομένων σε μία προσπάθεια τήρησης των διακανονισμών, και μάλιστα με παίκτες που στη μισθολογική βαθμίδα της ομάδας βρίσκονται στη μέση και κάτω, θα αποτελέσει την πιο αξιόπιστη κίνηση το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags