Facebook Pixel Υπάρχουν κι άλλοι για να κάνουν τη δουλειά του Κριστιάνο Ρονάλντο!
| 2012-06-14 10:58:00

Υπάρχουν κι άλλοι για να κάνουν τη δουλειά του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Υπάρχουν κι άλλοι για να κάνουν τη δουλειά του Κριστιάνο Ρονάλντο!

"Ο Ρονάλντο είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ο ηγέτης της ομάδας. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά σίγουρα θα το κάνει αυτό σύντομα". Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.

Ο Πέπε έχει κάθε λόγο να κάνει αβάντα στο Ρονάλντο. Παίζουν στις ίδιες ομάδες (Ρεάλ και εθνική Πορτογαλίας) και πρέπει να ανεβάσει ψυχολογικά το γερό χαρτί της εθνικής του. Στο ματς με τους Δανούς ο κεντρικός αμυντικός έκανε και τη δουλειά του επιθετικού. Πέτυχε το πρώτο από τα τρία γκολ της Πορτογαλίας στο 3-2 με τη Δανία (24ο) και περιμένει κι αυτός, όπως κι όλοι οι συμπατριώτες του τον αγώνα με την Γερμανία για να περάσουν στους «8» του Euro.

Παρά όμως τις δηλώσεις αβρότητας του Πέπε το πρόβλημα της Πορτογαλίας παραμένει. Όσο ο CR7 δεν βρίσκει δίχτυα τόσο πιο μικρές είναι οι πιθανότητες διάκρισης των Πορτογάλων.

Η καραμέλα ότι όλοι οι αντίπαλοι παίζουν επάνω στον σούπερ σταρ των Πορτογάλων δεν ευσταθεί. Το γκολ που έχασε στο 78ο λεπτό του αγώνα με τη Δανία είναι από αυτά που… απαγορεύεται να χαθούν από ένα παίκτη της κλάσης του. Πολύ περισσότερο που την ώρα εκείνη το σκορ ήταν στο… εύθραυστο 2-1 κι ένα τρίτο γκολ θα άλλαζε τη μορφή του αγώνα. Άλλωστε δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισαν οι Δανοί κι έκαναν τους Πορτογάλους να τρέχουν!

Οι Δανοί έχουν τις δικές τους ελπίδες, θα δώσουν με το πείσμα που τους διακρίνει τη μάχη μέχρι το τέλος, αλλά ως ομάδα έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Αντίθετα η Πορτογαλία, εάν ο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι μακριά από τον καλό του εαυτό δεν μπορεί να πάει πουθενά. Όχι ότι δεν έχει καλούς παίκτες, αλλά όπως και να το κάνουμε όλη η ομάδα έχει στηριχθεί σ’ αυτόν.

Στα μεγάλα ματς, αυτά που έρχονται, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την Ολλανδία, αυτός πρέπει να κάνει τη διαφορά. Δεν το περιμένει μόνο ο κόσμος, το περιμένουν κι οι συμπαίκτες του που λογικό είναι να έχουν μέτρο σύγκρισης της απόδοσής τους τον ίδιο. Αν αυτός… πετά φλόγες, τότε ανεβαίνουν κι οι άλλοι. Αν πρέπει να κάνουν και τη δική του δουλειά τους… παίρνει από κάτω.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags