Facebook Pixel Η πρώτη δύσκολη αποστολή
| 2012-06-14 13:00:00

Η πρώτη δύσκολη αποστολή

Η πρώτη δύσκολη αποστολή

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για τα όσα φανέρωσαν οι πρώτες δηλώσεις του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ και για τον ''καυτό'' Αύγουστο που έρχεται...

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε κι επίσημα τον νέο τεχνικό της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ και μέσα από ορισμένα λεγόμενα του 38χρονου προπονητή (τόσο στη συνέντευξη Τύπου όσο και στο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη) φανερώνουν τι είναι αυτό που απασχολεί σε πρώτη φάση τον Πορτογάλο τεχνικό.

Από τη μία ο Ζαρντίμ τόνισε ότι προτιμά να δουλεύει με ρόστερ 25 παικτών και ζήτησε πρώτα απ' όλα λίγο χρόνο από τον πρόεδρο των πρωταθλητών προκειμένου να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο σύλλογος.

Η πρώτη λοιπόν δύσκολη αποστολή του Ζαρντίμ είναι γεγονός, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ο “διάδοχος” του Ερνέστο Βαλβέρδε θα χρειαστεί ν' αφήσει εκτός ρόστερ για την επόμενη σεζόν, αρκετούς παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι κάποιοι εξ αυτών θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες από τη στιγμή που ο νέος προπονητής θα κρίνει ότι δεν ταιριάζουν στα αγωνιστικά του πλάνα για τον Ολυμπια!
κό που έχει στο μυαλό του. Η συγκεκριμένη λοιπόν αποστολή που έχει ο Ζαρντίμ προϋποθέτει να περάσει και κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα ώστε ο νέος κόουτς των πειραιωτών να μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για την ορθότητα των επιλογών του.

Ο Ζαρντίμ ζήτησε λοιπόν λίγο χρόνο από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και αυτό σημαίνει ότι μέχρι να ανακοινώσει τις αποφάσεις του ο Πορτογάλος, δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση για μεταγραφή παίκτη από το εξωτερικό.

Με βάση λοιπόν τα όσα έχει πει ο Ζαρντίμ στη διοίκηση του Ολυμπιακού, οι μεταγραφές πάνε για τέλη Ιουνίου και πιο αργά ακόμα. Όχι ότι στο μεγάλο λιμάνι δε θα κοιτούν ή δε θα ρωτούν για παίκτες αλλά να γίνει κάποια μεταγραφή από το εξωτερικό θεωρείται δύσκολο πριν ο Ζαρντίμ πάρει τις αποφάσεις να κάνει μεταγραφή ξένου παίκτη ο Ολυμπιακός. Όπως λοιπόν δείχνουν τα πράγματα, ο Αύγουστος θα είναι ο πιο “καυτός” μεταγραφικός μήνας για την ομάδα του λιμανιού.

Ήταν άλλωστε ξεκάθαρη και η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο τραπέζι που έκανε στον Λεονάρντο Ζαρντίμ καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε στον Πορτογάλο κόουτς ότι δε χρειάζεται να πάρει βιαστικές αποφάσεις.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags