Facebook Pixel Κυριαρχεί η αβεβαιότητα
| 2012-06-14 20:56:00

Κυριαρχεί η αβεβαιότητα

Κυριαρχεί η αβεβαιότητα

Αναβάλλεται επ` αόριστων το ραντεβού των Αρειανών επιχειρηματιών για τη συγκέντρωση ρευστού.

Την ώρα που οι τάσεις στο ποδόσφαιρο αυξάνονται στο μπάσκετ η κίνηση συσπείρωσης για την δημιουργία καλύτερων συνθηκών βρίσκει εφαρμογή. Η παρουσία στην ίδια αίθουσα επιφανών επιχειρηματιών και η συμφωνία για άμεση οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ φαίνεται πως πέφτει στο κενό.

Ατονεί η πρωτοβουλία του, πρώην πλέον, προέδρου της ΚΜΑ να συγκεντρώσει οικονομικά επιφανή μέλη της Αρειανής οικογένειας ώστε να συνδράμουν για τις άμεσες οφειλές της ΠΑΕ. Οι πρόσφατες αντιδράσεις σε συνδυασμό με τις σημερινές ανακατατάξεις (παραίτηση Γρανούζη – Νικολαΐδη) αναστέλλουν την κίνηση συσπείρωσης ισχυρών οικονομικά ανθρώπων που θα μπορούσαν να δώσουν το απαιτούμενο `οξυγόνο`.

Η συσσώρευση των υποχρεώσεων καθημερινά γιγαντώνει το `βουνό` των προβλημάτων που παρασύρουν τον ΑΡΗ στο βυθό. Την ίδια ώρα και χωρίς φανφάρες, με την κατάσταση στην ΚΑΕ – αναλογικά – να είναι το ίδιο κρίσιμο, αντίστοιχη κίνηση ψάχνει βρει εφαρμογή για τη σωτηρία της ομάδας. Διαχωρισμός τμημάτων δεν υπάρχει αλλά διαφορετικός τρόπος λειτουργίας αφού στο μπάσκετ οι γνώστες και οι κατέχοντες θεσμικούς ρόλους δεν υποσκελίζονται από `ξερόλες` και ανθρώπους που το `εγώ` τους είναι πάνω από το συμφέρον του ΑΡΗ.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags