Μπορεί η Σουηδία να έφαγε τρία γκολ και να έχασε με απίστευτη ανατροπή το ματς από τους Άγγλους (από 2-1 σε 2-3 στο δεύτερο ημίχρονο, για περισσότερες πληροφορίες κάντε "κλικ" εδώ...) , ωστόσο ο Μέλμπεργκ ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του.

Μάλιστα, ο αμυντικός του Ολυμπιακού ξεχώρισε και στην επίθεση με τη δυναμική του παρουσία στις στημένες φάσεις. Από δικιά του προσπάθεια ισοφάρισε η Σουηδία σε 1-1, ενώ ο ίδιος με δυνατή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το 2-1.

Με αυτή την εμφάνιση, λοιπόν, ο Μέλμπεργκ ανέβασε ξανά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Όχι, βεβαίως, ότι ο Σουηδός ήταν κανένας ...ξεγραμμένος, αλλά σίγουρα απέδειξε σε όσους μνηστήρες είχαν αμφιβολίες ότι ακόμα και στα 35 του χρόνια αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για οποιαδήποτε άμυνα.

Εξάλλου, είναι προφανές ότι ο Σουηδός ψάχνεται για να πάρει μια καλή μεταγραφή (έχει προτίμηση στην Αγγλία) στο τέλος της καριέρας του και γι' αυτό δεν απαντάει τόσο καιρό στην πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Ολυμπιακό.

Μετά τη χθεσινή του εμφάνιση, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό πλέον ο Μέλμπεργκ να βρει την πρόταση που θέλει και να αφήσει τους Πειραιώτες στα κρύα του λουτρού...

Δείτε ξανά το χθεσινό σόου του Μέλμπεργκ...