Facebook Pixel Με Μαύρο θα δει άσπρη μέρα;
| 2012-06-16 09:44:00

Με Μαύρο θα δει άσπρη μέρα;

Με Μαύρο θα δει άσπρη μέρα;

Ο Θωμάς Μαύρος αναπτύσσει σημαντικές πρωτοβουλίες προκειμένου να βρεθεί λύση για την ΑΕΚ. Η συνάντησή του με τον Νίκο Νοτιά στις 8 Ιουνίου.

Ο Θωμάς Μαύρος αναπτύσσει σημαντικές πρωτοβουλίες στο χώρο της ΑΕΚ προκειμένου να βρεθεί λύση και να βγει από το αδιέξοδο η ομάδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του contra.gr η κορυφαία προσωπικότητα του "Δικεφάλου" συναντήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου στα γραφεία της "Μεσογαίας" με τον Νίκο Νοτιά.

Στην τρίωρη (νυχτερινή) συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο Μαύρος πρότεινε επισήμως να μπει μπροστά, αναλαμβάνοντας εν λευκώ την ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ζήτησε οικονομική στήριξη 2 εκατομμυρίων ευρώ από τον Νοτιά (και τους υπόλοιπους μετόχους) προκειμένου να αποπληρωθεί η δόση του άρθρου 44 και να εξοφληθούν οι υπάλληλοι.

Εγγυήθηκε ότι μπαίνοντας μπροστά, θα συσπειρώσει σε τέτοιο βαθμό τον κόσμο της ΑΕΚ που θα καταφέρει μέχρι τον Αύγουστο να διαθέσει 40.000 διαρκείας! Και ότι από τα έσοδα των διαρκείας αλλά και σημαντικές χορηγίες, θα καλύψει τις υπόλοιπες υποχρεώσεις (ποδοσφαιριστές, εφορία με ρυθμίσεις, μπάτζετ νέας σεζόν).

Στο ραντεβού Νοτιά-Μαύρου παρόντες ήταν ακόμη ο εκπρόσωπος του Νοτιά στο ΔΣ της ΠΑΕ, Βασίλης Σίμος και ο επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων "Πρυτανείον") Αντώνης Ηλιόπουλος, ένθερμος ΑΕΚτζής και εκ των χορηγών της ΑΕΚ την τριετία 2007-2010.

Ο κ. Ηλιόπουλος έψαχνε καθ' όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας (τηλεφωνικά και με e-mail) τον μεγαλομέτοχο και τελικώς το ραντεβού κλείστηκε αφού επέδωσε επιστολή του Μαύρου (με την ένδειξη "εξαιρετικά εμπιστευτικό") το μεσημέρι της Παρασκευής (7 Ιουνίου) στα γραφεία της Μεσογαίας. Σημειωτέον ο κ. Νοτιάς δεν αντάμωσε με άλλον άνθρωπο από τον χώρο της ΑΕΚ στο ολιγοήμερο διάστημα της παραμονής του στην Αθήνα!

"Πρέπει όλοι να καταλάβουν τι σημαίνει ΑΕΚ. Από τον θυρωρό μέχρι τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή. Θέλω να περάσω νοοτροπία πρωταθλητισμού στην ομάδα. Ακόμα και με 22χρονα να πάω για πρωτάθλημα!", είπε μεταξύ άλλων ο Μαύρος στον Χιώτη εφοπλιστή.

Κι ενώ ο κ. Νοτιάς επιφυλάχθηκε να απαντήσει ζητώντας προθεσμία λίγων ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr το βράδυ της Παρασκευής (15 Ιουνίου) ο Ελληνοαμερικανός φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση Μαύρου να χρηματοδοτήσει την προσπάθεια του με 2 εκατομμύρια ευρώ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πάντως, ο Μαύρος δεν το βάζει κάτω και τη Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να γίνει ένα ακόμη σημαντικό ραντεβού πάντα προς την κατεύθυνση να βρεθεί λύση για την ΑΕΚ.

Στο πλευρό του Μαύρου βρίσκεται και ο Χρήστος Κωστής που προορίζεται από τον Θωμά στο εγχείρημά του για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags