Κι επειδή εδώ και καιρό δεν απαντάει επί της προσφοράς της διοίκησης, που αν μη τι άλλο δεν είναι και μικρή, αλλά κι επειδή με τις αρκετά καλές εμφανίσεις του στο ΓΙΟΥΡΟ και ειδικά τα γκολ που έβαλε χθες θα προσελκύσει ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και δη αγγλικών.

Μπορεί και να είναι έτσι. Είναι λογικό το όλο σκεπτικό και πράγματι μπορεί στην πορεία, μέσα από τα γεγονότα δηλαδή, και να αποδειχθεί σωστό. Δηλαδή, να είδαμε τελευταία φορά τον Σουηδό με τη φανέλα του Ολυμπιακού την ημέρα που σφραγίστηκε το νταμπλ, στον τελικό του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Η, αν θέλετε αλλιώς, στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, κατά το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όμως, αυτό το οποίο εγώ ξέρω είναι ότι η λέξη τέλος πάει σίγουρα μόνο ως προς τον αποκλεισμό της Σουηδίας από την επόμενη φάση του ΓΙΟΥΡΟ! Έτσι δεν είναι; Με δύο ήττες οι Σουηδοί στα δύο πρώτα παιχνίδια τους, δεν έχουν καμία τύχη πρόκρισης, ό,τι και να συμβεί την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Συνεπώς, η όποια δυνατότητα είχε ο Μέλμπεργκ να ανεβάσει το κασέ του και τις πιθανότητες για ένα ακόμη καλύτερο συμβόλαιο, εκλείπει πλέον.

Η Σουηδία λοιπόν έμεινε έξω. Κι ο Μέλμπεργκ μαζί. Όπερ σημαίνει πως την Τρίτη τελειώνει το ΓΙΟΥΡΟ για τον έμπειρο άσο κι εκ των αρχηγών-μην ξεχνάμε-του Ολυμπιακού. Άρα, ο Μέλμπεργκ από Τετάρτη θα πρέπει να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Εάν δεν απαντήσει έως Τετάρτη-Πέμπτη, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για «τέλος Μέλμπεργκ για τον Ολυμπιακό». Προς το παρόν νομίζω ότι το θέμα είναι ανοιχτό.

Πηγή: sport-fm.gr