Facebook Pixel Ο Γιώργος είναι πονηρός!
| 2012-06-18 15:36:00

Ο Γιώργος είναι πονηρός!

Ο Γιώργος είναι πονηρός!

Ποτέ δεν βιαζόταν για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Πάντα περίμενε υπομονετικά να έρθει εκείνο σε αυτόν. Όπως το έκανε ο Γιώργος Τζαβέλλας και στο Euro.
 

Η πρώτη αναζήτηση στο google σε οδηγεί στον αείμνηστο σεναριογράφο, σκηνοθέτη και στιχουργό. «Μια ζωή την έχουμε», ήταν μια από τις γνωστότερες ταινίες του, στην οποία πρωταγωνίστησε ο Δημήτρης Χορν. Και ο Γιώργος Τζαβέλλας προσπαθεί να πάρει το περισσότερο που του δίνει η στιγμή. Όπως έκανε και στο ματς με τη Ρωσία! Το gazzetta.gr παρουσιάζει τη διαδρομή του Έλληνα αμυντικού.

Από τα αλώνια στα σαλόνια...

Η Νέα Σμύρνη δεν είναι η μόνη γειτονιά στην Αθήνα που μιλάει για τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο Βύρωνας είναι η γειτονιά που ζει και που ξεκίνησε ο αμυντικός του Πανιωνίου την καριέρα του και στη Δόξα Βύρωνα απαντώνται οι πρώτες του εμφανίσεις. Το ποδόσφαιρο για τον ίδιο ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του. «Ξεκίνησα με τον πατέρα μου, με πήγαινε για προπόνηση όταν ήμουν ακόμη 5-6 χρονών. Αργότερα ξεκίνησα να πηγαίνω σε ομάδες, ένα διάστημα πέρασα και από την Παιανία. Ακολούθησε η Δόξα Βύρωνα και η Τερψιθέα».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags