Facebook Pixel Ότι θα τα πουν, θα τα πουν...
| 2012-06-20 09:18:00

Ότι θα τα πουν, θα τα πουν...

Ότι θα τα πουν, θα τα πουν...

Η σκέψη για παρουσία των Βρύζα-Σαββίδη στην Πολωνία πιθανόν να μην πραγματοποιηθεί, ωστόσο οι διεργασίες για το ραντεβού των δύο συνεχίζονται.

Η διάθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να προχωρήσουν τον προγραμματισμό τους στον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα έχει η επένδυση Σαββίδη στην ΠΑΕ.

Ωστόσο, το πολυαναμενόμενο ραντεβού του ομογενή επιχειρηματία με τον Ζήση Βρύζα δεν μπορεί να τους αφήσει ανεπηρέαστους, καθώς θα γίνει σε μία περίοδο που πλέον και το πολιτικό τοπίο είναι πλέον συγκεκριμένο, στο "Δικέφαλο" εκτιμούν ότι θα φανούν ξεκάθαρα ποιες είναι οι προθέσεις του 53χρονου επιχειρηματία για την ενασχόλησή του ΠΑΟΚ. 

Τις τελευταίες ώρες προκύπτει από το περιβάλλον Σαββίδη το ενδεχόμενο ο ομογενής επιχειρηματίας να μην μεταβεί τελικά στο Γκντανσκ για να δει από κοντά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Γερμανία.

Σ' αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει σοβαρός λόγος (πέρα από το δέσιμο που έχει με την Εθνική) για τον Ζήση Βρυζα και μεταβεί στην Πολωνία.

Ωστόσο, ακόμη κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει σύντομα το ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ με τον ομογενή επιχειρηματία. Οι δύο τους έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και δεν αποκλείεται η συνάντησή τους να κλειστεί τελικά αλλού.

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags