Facebook Pixel "Tι θα γίνει με τον Σαββίδη;"
| 2012-06-21 10:08:00

"Tι θα γίνει με τον Σαββίδη;"

"Tι θα γίνει με τον Σαββίδη;"

Οι τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που είναι στην Πολωνία με την Εθνική ομάδα ρωτάνε για να μάθουν για τις διοικητικές εξελίξεις.

Τέσσερις είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Πολωνία για να βοηθήσουν την Εθνική αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν νοιάζονται για το τι συμβαίνει στην ομάδα τους.

Αυτό που τους "καίει" περισσότερο είναι να μάθουν αν υπάρχουν εξελίξεις με τον Ιβάν Σαββίδη και αν τελικά ασχοληθεί με τα διοικητικά του "Δικεφάλου του Βορρά".

Πάντως, για τους Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Μαλεζά ισχύουν κι άλλα θέματα. Για τον "Σάλπι", ο ΠΑΟΚ προτίθεται να επεκτείνει την συνεργασία του με παράλληλη μείωση των οικονομικών του απολαβών.

Ο διεθνής επιθετικός θέλει να ξεκαθαριστεί και το θέμα των οφειλών της ομάδας προς το πρόσωπο του και αν τελικά ο Σαββίδης έρθει στον ΠΑΟΚ τότε όλα θα γίνουν ακόμα πιο εύκολα.

Αναφορικά με τον Μαλεζά, το συμβόλαιο του κεντρικού αμυντικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα επιθυμούν να μάθουν το δυνατόν συντομότερο τι θα γίνει στο μέλλον. Δηλαδή θα παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα ή θα ανανεώσει την συνεργασία του.

Τέλος, με τον Φωτάκη ισχύει ό,τι και στην περίπτωση του Στέλιου Μαλεζά. Αν τελικά ο Σαββίδης εμπλακεί στον ΠΑΟΚ και οι τρεις παραπάνω πιθανότατα θα είναι ο βασικός κορμός της ομάδα και θα παραμείνουν στην ομάδα.

O Χαλκιάς ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή θα κρεμάσει τα γάντια του.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags