Ναι μεν στην Ελλάδα περιμένουμε «πως και πως» την αναμέτρηση κόντρα στην Γερμανία, ωστόσο οι εταιρίες στοιχημάτων θεωρούν ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης. Συγκεκριμένα πρόκειται θεωρητικά για το ζευγάρι με το μεγαλύτερο φαβορί. Στο ανταλλακτήριο της betfair ο άσος των Γερμανών βρίσκεται στο 1.37, η ισοπαλία στο 5.40, ενώ το διπλό της Ελλάδας ανταλλάσσεται στο τεράστιο 11.00!

Εκτός από το τελικό αποτέλεσμα, τεράστιες είναι οι αποδόσεις και για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όσον αφορά την πρόκριση στους «4» του Euro. Συγκεκριμένα στην bwin η πρόκριση της ομάδας του Λεβ βρίσκεται στο 1.10, ενώ εφόσον περάσει η ομάδα του Σάντος, τότε η εταιρία θα πληρώσει 6.50 (!) φορές το ποσό που θα έχει ποντάρει ο παίκτης. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν ωστόσο οι αποδόσεις σχετικά με το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 1.72 συναντάμε τον άσο της Γερμανίας στο ημίχρονο, στο 2.50 την ισοπαλία και στο 7.75 τη νίκη της Ελλάδας στο πρώτο 45λεπτο.

Σε νοκ άουτ αναμετρήσεις όμως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της παράτασης. Στην vistabet συναντάμε μεγάλες αποδόσεις στο να προκριθεί κάποια από τις δύο ομάδες στην παράταση και συγκεκριμένα στο 9.50 η Γερμανία και στο 34.00 η Ελλάδα. Εκτός από την παράταση ωστόσο υπάρχουν και τα πένλατι, με την vistabet να προσφέρει στο 17.00 την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην διαδικασία των πέναλτι και στο 15.00 της Nationalmannschaft.

Πόσα τέρματα όμως θα σημειωθούν στο παιχνίδι; Φαβορί για τους μπουκ είναι το over που βρίσκεται στο 1.80 στην εταιρία της sportingbet, με το under να το συναντάμε στο 1.90. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι τα πολλά γκολ είναι φαβορί, το goal/goal υπάρχει στο 2.10 και το no goal στην εταιρία της Sportingbet στο 1.72... Πάμε για 3-0 δηλαδή;

Τέλος αξίζει να δούμε τις αποδόσεις σχετικά με τον πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης. Στην bet at home πρώτο φαβορί για να ανοίξει το σκορ είναι ο Γκόμεζ σε απόδοση 3.10, με την απόδοση για anytime σκορερ να είναι στο 1.65. Από την Ελλάδα πρώτο φαβορί για να σημειώσει το πρώτο τέρμα είναι ο Γκέκας σε απόδοση 10.00, ενώ για να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ στο ματς πληρώνει 4.50 φορές το ποντάρισμα.

Πηγή: gazzetta.gr