Facebook Pixel "Βούλωσε στόματα ο Γιώργος"
| 2012-06-22 09:25:00

"Βούλωσε στόματα ο Γιώργος"

"Βούλωσε στόματα ο Γιώργος"

Ο Πολ Κουτσολιάκος για την επιστροφή του Τζαβέλλα στην Εθνική και την ευκαιρία που έχει ο παίκτης στο Euro.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Τζαβέλλα στην εφημερίδα "SportDay":

Για τις εμφανίσεις του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος δεν έπαιξε στα δύο πρώτα ματς της Εθνικής αλλά σε εκείνο με τη Ρωσία τράβηξε την ευκαιρία από τα μαλλιά:

"Ο Γιώργος έχει συμβόλαιο με την Αϊντραχτ έως τις 30 Ιουνίου του 2013. Ο δανεισμός του στη Μονακό ολοκληρώθηκε. Ηθελε να πάρει χρόνο συμμετοχής ώστε να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα, κάτι που το πέτυχε τέλεια και αποστόμωσε τους επικριτές του.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αϊντραχτ. Εφόσον δεν βρεθεί λύση, τότε μετά τις διακοπές του, θα επιστρέψει στη Φρανκφούρτη. Ομως θα έχει την ευκαιρία στο Euro να διαφημίσει τον εαυτό του με τις εμφανίσεις του. Εχει αποδείξει πως μπορεί να τα πάει καλά στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτή η διοργάνωση είναι η μεγάλη ευκαιρία του. Εάν παρακολουθούσα τα όσα αρνητικά σχόλια είπαν για αυτόν, θα νόμιζα πως πάσχει από κολλητική ασθένεια!".

Για το αποψινό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τη Γερμανία:

"Η Γερμανία είναι το απόλυτο φαβορί και θα είναι έκπληξη εάν δεν περάσει στα ημιτελικά. Είναι ένα ματς νοκ άουτ στη μέση της κρίσης της ευρωζώνης, αλλά οι παίκτες δεν ασχολούνται με τις πολιτικές προεκτάσεις. Ομως για τον απλό Ελληνα πολίτη θα είναι κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Εχουμε ένα πολύ νεαρό γκολκίπερ και δύο πολύ ταλαντούχους στόπερ. Επίσης έναν αριστερό μπακ που είναι μόλις 24 ετών. Το όνομά του, Γιώργος Τζαβέλλας".

Για το μέλλον του Φάνη Γκέκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σαμσουνσπόρ:

"Επειδή έκανε καλές εμφανίσεις, υπάρχουν πολλές ομάδες στην Τουρκία που τον θέλουν. Αν και υπήρχαν προτάσεις από Πορτογαλία, Ιταλία και Κίνα, ο Φάνης αισθάνεται πολύ καλά στην Τουρκία και του φέρονται άψογα. Μάλλον εκεί θα συνεχίσει, μια επιστροφή στη Γερμανία είναι σχεδόν απίθανη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags