Facebook Pixel Το δίλημμα του Τοροσίδη...
| 2012-06-25 11:10:00

Το δίλημμα του Τοροσίδη...

Το δίλημμα του Τοροσίδη...

Δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που ο Βασίλης Τοροσίδης συγκεντρώνει την προσοχή των "ερυθρόλευκων" και πρωταγωνιστεί σε μεταγραφικά σενάρια.

Είναι όμως σίγουρα το πρώτο καλοκαίρι που ο διεθνής άσος των πρωταθλητών θα κληθεί να αποφασίσει για την πορεία της καριέρας του, για το αν θα μπορέσει να περιμένει την πρόταση από το εξωτερικό που είναι αλήθεια πως θέλει να παίξει ή θα κάνει δεκτή την πρόταση επέκτασης που θα του καταθέσει σύντομα ο Ολυμπιακός για να "δέσει" πλέον για τα καλά στο μεγάλο λιμάνι.

Το συμβόλαιο του Τοροσίδη λήγει το επόμενο καλοκαίρι και παρότι από πέρσι κιόλας είχαν γίνει 2-3 συζητήσεις με τον Μαρινάκη για επέκταση συμβολαίου με καλύτερες οικονομικές απολαβές (περίπου 800 χιλιάδες ευρώ καθαρά) δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή.

Πλέον στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρο πως θα επιδιώξουν να κρατήσουν τον αρχηγό, όμως αν από την άλλη η απόπειρα που θα κάνουν για νέο συμβόλαιο δεν αποδώσει τα αποτελέσματα που θέλουν είναι δεδομένο πως θα επιδιώξουν και αυτοί να βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό που θα κάνει πρόταση για να πάρει άμεσα τον «Kill Bill» του Θρύλου.

Το δίλημμα βεβαίως το έχει στην προκειμένη περίπτωση ο "Τόρο" καθώς μπορεί να υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον παρακολουθούν αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση. Αν λοιπόν αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού ρισκάρει. 8 Ετοιμο για την Εβερτον παρουσίαζαν και χθες τον Ολαφ Μέλμπεργκ δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Στον Ολυμπιακό πάντως δεν βιάζονται για τον αντικαταστάτη του. Ο Ζαρντίμ έχει ξεκαθαρίσει τη λίστα του και μέσα στην εβδομάδα θα δώσει τις τελικές του κατευθύνσεις.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags