Φυσικά και δεν αμφισβητούμε αγωνιστικά τον Γκανέζο επιθετικό. Μπορεί να έχει τα προσόντα να γίνει ηγέτης στον Παναθηναϊκό. Όταν, μάλιστα, θα λείπει τη νέα χρονιά και ο Λέτο. Το θέμα είναι άλλο, όμως.

Ο Κουίνσι ίσως σωστά να υπολογίζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Παναθηναϊκό, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα ο παίκτης να μείνει στην ομάδα! Κι αυτό, με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα στους πράσινους, μοιάζει εξαιρετικά απίθανο.

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και δεν δίνουν στον Παναθηναϊκό πολλές ελπίδες για την παραμονή του Γκανέζου και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της ομάδας. Αρχικά να πούμε ότι η Αλ Σαντ θέλει να πουλήσει τον Κουίνσι και ο Παναθηναϊκός δεν έχει λεφτά να τον αγοράσει. Η ομάδα του τον κοστολογεί πάνω από 1 εκ. ευρώ και είναι περιττό να αναφέρουμε ότι αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό για τους πράσινους.

Επιπλέον, η Αλ Σαντ δεν είναι διατεθειμένη να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη προκειμένου να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό στον Παναθηναϊκό. Αλλά ακόμη και να το έκανε, μετά από πιέσεις του παίκτη, δεν θα δεχόταν να ξαναπληρώσει το μισό συμβόλαιο του Γκανέζου που είναι 500 χιλιάρικα (τα υπόλοιπα τα πλήρωνε ο Παναθηναϊκός). Βάλτε και το ενδιαφέρον της Νάπολι που προέκυψε πρόσφατα για να αναλογιστείτε πόσο αυξάνονται οι δυσκολίες...

Μπορεί ο Κουίνσι να θέλει να μείνει στην ομάδα αλλά, όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο από τη στιγμή που το οικονομικό φαίνεται πολύ μεγάλος μπελάς. Αν οι πράσινοι είχαν το παραδάκι θα έσκαγαν 1,5 μύριο και θα έκαναν δικό τους τον Κουίνσι. Απλά τα πράγματα. Τώρα, όμως, που μετράνε μέχρι και το τελευταίο ευρώ, τέτοιο deal δεν μπορεί να γίνει. Εκτός αν πετύχει το εγχείρημα της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" και κρατήσει τον παίκτη ο ...κόσμος. Μόνο έτσι...