Facebook Pixel Τελικό Ισπανία – Γερμανία «βλέπουν» οι αγορές
| 2012-06-27 16:34:00

Τελικό Ισπανία – Γερμανία «βλέπουν» οι αγορές

Τελικό Ισπανία – Γερμανία «βλέπουν» οι αγορές

Οι εκπλήξεις έλειψαν από τα προημιτελικά του Euro 2012, με τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών να έχουν βρει κάτοχο, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του θεσμού. Αυτές που δεν έλειψαν ήταν οι ευκαιρίες για κέρδη όπως αποτυπώθηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων στο live του ανταλλακτηρίου της Betfair.

Τη μεγαλύτερη απόδοση έδωσε το σκορ 4-2 στο Γερμανία – Ελλάδα, που άγγιξε το 360 (!) στο ανταλλακτήριο. Περίπου στα ίδια επίπεδα (340) κινήθηκε και το σκόρκαστ με τον Λαμ ως σκόρερ του πρώτου τέρματος και τελικό σκορ 4-2. Για τους πιο… συντηρητικούς παίκτες υπήρχε και το over 5,5 γκολ το οποίο ταιριάστηκε στο 65,00 στην Betfair, λίγο πριν αρχίσει ο χορός των τερμάτων.

Συναρπαστικό ήταν το φινάλε του Ιταλία – Αγγλία, αφού χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να κριθεί ποια ομάδα θα έπαιρνε το εισιτήριο για τους «4». Η Ιταλία βρέθηκε πίσω στο σκορ λόγω του χαμένου πέναλτι του Μοντολίβο και έφτασε να ανταλλάσσεται στο 11,00 για την πρόκριση στο live της Betfair. Ωστόσο, τα άστοχα πέναλτι στη συνέχεια από τους Γιανγκ και Κόουλ έδωσαν την πρόκριση στη «Σκουάντρα Ατζούρα». Το 0-0 της κανονικής διάρκειας έφτασε μέχρι το 9,00.

Η Ισπανία επικράτησε 2-0 της Γαλλίας χάρη σε δύο γκολ ενός… ασυνήθιστου σκόρερ, του Τσάμπι Αλόνσο. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ταιριάστηκε στο 40,00 για να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης και στο 85,00 για να σκοράρει δύο ή περισσότερα γκολ! Το ακριβές σκορ 2-0 άγγιξε το 12,00 στο ανταλλακτήριο.

Το καρέ των τελευταίων τεσσάρων κλείνει η Πορτογαλία που κέρδισε με 1-0 την Τσεχία, χάρη στο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ-σταρ της Ρεάλ ταιριάστηκε στο 8,60 για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ η Πορτογαλία άγγιξε το 3,40 για τη νίκη.

Στη αγορά νικητή του Euro 2012 στην Betfair έχουν πάρει μικρό προβάδισμα οι Γερμανοί στο 2,76, με την Ισπανία να ακολουθεί από κοντά στο 2,78. Πορτογαλία και Ιταλία δεν συγκεντρώνουν τις προτιμήσεις των παικτών, αφού ανταλλάσσονται στο 7,00 και 7,20 αντίστοιχα. Οι χρήστες της Betfair θεωρούν αρκετά πιθανό τον τελικό Ισπανία-Γερμανία, κάτι που ανταλλάσσεται στο 2,08, ενώ το φαβορί για το Χρυσό Παπούτσι παραμένει ο Μάριο Γκόμεζ στο 2,96.

Το ανταλλακτήριο της Betfair εκτός από τις κορυφαίες αποδόσεις και το μοναδικό live στο είδος του, σου προσφέρει αποκλειστικές αναλύσεις του Χάρι Ρέντναπ και του Λι Ντίξον, αλλά και μια μεγάλη γκάμα προσφορών για το Euro 2012 προκειμένου να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό παίκτη. Για πληρέστερη ενημέρωση για την αγορά των στοιχημάτων της Betfair μπες στο www.betfair.com και για όλα τα τελευταία νέα, αναλύσεις και προγνωστικά στο blog: stoixhma.betfair.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags