Facebook Pixel Περιμένει να τον ...φωτίσει, για να επενδύσει;
| 2012-06-29 08:55:00

Περιμένει να τον ...φωτίσει, για να επενδύσει;

Περιμένει να τον ...φωτίσει, για να επενδύσει;

Tην ημέρα του Αγίου Πνεύματος αναμένεται να πάει στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να προχωρήσει την επένδυση στον ΠΑΟΚ. Μήπως περιμένει τη θεία φώτιση ο ομογενής επιχειρηματίας;

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε δημιουργήσει την προσδοκία ότι η επένδυσή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει τάχιστα κατά την έλευσή του στην Θεσσαλονίκη τη μέρα του Αγίου Πνεύματος, με αποτέλεσμα, η ματαίωση της προγραμματισμένης άφιξής του πριν τις εκλογές και ορισμένες προσεκτικές δημόσιες τοποθετήσεις του, να δημιουργήσουν την εντύπωση πώς το όλο θέμα "κολλάει"

Δεν ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο όπως προκύπτει τις τελευταίες μέρες από ορισμένα συγκεκριμένα γεγονότα, τα οποία αναλύουμε.

Το πρώτο είναι η συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων για να συμπληρωθεί ο φάκελος που έχει ανοίξει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή προχωρά με ταχείς ρυθμούς και σύντομα ο 53χρονος επιχειρηματίας θα είναι σε θέση να πάρει το "οκ" της ΕΕΑ για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το δεύτερο στοιχείο έχει να κάνει με την απόφασή του, πολύ σύντομα, να αρχίσει ένας τελικός έλεγχος, οικονομικού χαρακτήρα, προκειμένου να έχει στα χέρια του με πλήρη λεπτομέρεια όλα τα στοιχεία της εταιρίας που αναλαμβάνει. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτός έλεγχος να αρχίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags