Facebook Pixel Ε, ρε, κάτι γλέντια! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-20 09:49:00

Ε, ρε, κάτι γλέντια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ε, ρε, κάτι γλέντια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Ρέμο το έκαψαν οι παίκτες και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τη νίκη στο ντέρμπι, με τους περισσότερους να γνωρίζουν τα κατατόπια! «Δεν τελείωσε ακόμα το πρωτάθλημα!»

Οι «ερυθρόλευκοι», μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά χωρίς τους Ερνέστο Βαλβέρδε, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Γ. Παπαδόπουλο, Ρόμενταλ, Ζαϊρί, Φετφατζίδη, Χολέμπας, Πάρντο και Τοροσίδη, βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Ρέμος με την Παπαρίζου.

Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, μάλιστα, θέλησε να αστειευτεί όταν έφτασε ο Μαρινάκης στον χώρο και σημείωσε με διάθεση για χιούμορ από το μικρόφωνο, ότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα ακόμα…

Το κέφι, ο χορός και ο λουλουδοπόλεμος έδιναν και έπαιρναν, με τον λογαριασμό να πηγαίνει, φυσικά, στην ΠΑΕ. Κάποια στιγμή ανέλαβε δράση ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Σωκράτης Κομινάκης, ο οποίος έπιασε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει το «Η θάλασσα του Πειραιά», με τον Κούλη Δουρέκα να πανηγυρίζει κρατώντας στα χέρια του μία σημαία του Ολυμπιακού!

Ραούλ Μπράβο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα και Φουστέρ έδειξαν ότι κατείχαν… και αυτό το άθλημα, αλλά και ότι γνώριζαν τα κατατόπια στο μαγαζί! Με την Έλενα Παπαρίζου, μάλιστα, να ασπάζεται τον Μπράβο και να του τραγουδάει το «Εδώ να μείνεις»!

Ξεσάλωσαν, με άλλα λόγια, οι Πειραιώτες, στήνοντας ένα μεγάλο πάρτι για τη νίκη τους στο ντέρμπι, που τους χάρισε ουσιαστικά το πρωτάθλημα. Ανανεώνοντας, μάλιστα, το ραντεβού τους για την ημέρα της φιέστας και της απονομής…

Δείτε τα βίντεο από το katimagiko.gr...


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags