Facebook Pixel "Ξέρει ο Κόκκαλης από παράγκες..."
| 2012-07-02 11:15:00

"Ξέρει ο Κόκκαλης από παράγκες..."

"Ξέρει ο Κόκκαλης από παράγκες..."

Νέα απάντηση Αλαφούζου σε Κόκκαλη. H αποκάλυψη γιατί τα έχει "σπάσει" με Μαρινάκη. "Παθαίνω αλλεργία" για τον Πρίγκιπα. "Θα βάλει 10 εκατ. ο κόσμος τον Ιούλιο".

Για τα ...πάντα όλα μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο gazzetta.gr. O ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε όλα τα "καυτά" θέματα της επικαιρότητας και έδωσε απαντήσεις που θα συζητηθούν.

Έχετε στα χέρια σας την άδεια από την ΕΕΑ και πλέον η μεταβίβαση είναι θέμα λεπτομερειών, ώστε να γυρίσει οριστικά σελίδα ο Παναθηναϊκός

"Ήδη έχουν αρχίσει προετοιμασίες από τους δικηγόρους μας με την πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη και είναι πλέον θέμα καθαρά τυπικό για να ανακοινωθεί η μεταβίβαση. Μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε ελπίζουμε να έχει τελειώσει το θέμα".

Η μεταβίβαση των μετοχών, βέβαια, άμεσα είναι πολύ σημαντικό υπόθεση, καθώς αρχικά τουλάχιστον υπήρχε κόσμος που θεωρούσε ότι εξυπηρετείτε τα συμφέροντα του Γιάννη Βαρδινογιάννη…

"Το είχαμε πει και στο παρελθόν πως υπήρχαν κάποια φορολογικά θέματα. Η κατάσταση, όμως, των οικονομικών της ομάδας, οι μεγάλες ζημιές …εξαφάνισαν αυτά τα θέματα. Και έτσι μπορούμε να το κάνουμε άμεσα".

Ο στόχος σας ποιος είναι; Έχετε μιλήσει κατά καιρούς για διάφορα ποσά, αλλά με τι θα είστε ικανοποιημένος;

"Εμείς τελειώσαμε μία έρευνα. Την πρώτη έρευνα μετά την ίδρυση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» που έγινε από την προηγούμενη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή για να μετρήσουμε την κατάσταση σήμερα, πόσος κόσμος γνωρίζει την «Συμμαχία». Μετρήσαμε πόσοι άνθρωποι θα συμμετάσχουν τον Ιούλιο και ο αριθμός αυτός είναι 40.000 οπαδοί! Εκτίμηση είναι πως τουλάχιστον 10 εκατομμύρια μέσα στον Ιούλιο θα τα μαζέψουμε. Είναι πολύ δύσκολες οι οικονομικές συνθήκες αλλά όσο περισσότερα μαζέψουμε τόσο το καλύτερο.

Αυτά τα λεφτά πάνε κατευθείαν στην ΠΑΕ, δεν υπάρχει κανένας άλλος σκοπός. Συνολικά νομίζω πως πρέπει να μαζέψουμε πάνω από 20 εκατομμύρια!

Ελπίζω κάποιοι από τους μετόχους να μπουν στην αύξηση. Ο κ. Βγενόπουλος έχει πει πως θα το κάνει με το ποσοστό του, έχει βάλει ήδη 300.000, ο κ. Πολέμης το έχει υπερκαλύψει το δικό του, η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει προσφέρει τόσα πολλά στο μπάσκετ έχει βάλει και 10 εκατομμύρια στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, και μακάρι να συμμετάσχουν. Αλλά τι να τους πει κανείς όταν έχουν προσφέρει τόσα πολλά. Ο κ. Πατέρας θέλει να κάνει προσωρινά ένα διάλλειμα από την άμεση του ενασχόληση με τον Παναθηναϊκό.

Εάν το σωματείο βάλει 10-12 εκατομμύρια μέσα στον Ιούλιο θα ανεβάσει το ποσοστό του αλλά μακάρι να έρθουν κι άλλοι. Θα ήθελα να μαζέψουμε 30-40 εκατομμύρια στη χρονιά. Είναι βλέπετε δύσκολη η συγκυρία για όλους. Ευκατάστατους και μη. Δεν ανησυχώ για το ότι δεν θα μαζέψουμε τα χρήματα που σας είπα. Δεν έχουμε υπολογίζει τους Έλληνες της διασποράς, θα πάμε να τους βρούμε, τους θέλουμε κοντά μας. Έχουμε πολλούς τρόπους για έσοδα. Συνέχεια θα προσπαθούμε να τους κερδίσουμε. Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι τρόποι.

Από εμάς τους Παναθηναϊκούς εξαρτάται το μέλλον της ομάδας. 2 στους 100 να βάλουν, αυτά είναι 10 εκατομμύρια. Αισθάνομαι σιγουριά ότι θα μαζέψουμε αρκετά χρήματα".

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags