Facebook Pixel Μπήκε Σερβία ο Βάσκος
| 2012-07-05 17:55:00

Μπήκε Σερβία ο Βάσκος

Μπήκε Σερβία ο Βάσκος

Στα σύνορα της Σερβίας πέρασε ο Στέλιος Βάσκος, ο οποίος μπήκε στην πόλη Σιντ συνεχίζοντας τον δρόμο της επιστροφής του άθλου που έχει ξεκινήσει για το χαμόγελο του παιδιού! Καλή δύναμη...

Ο βετεράνος ποδηλάτης της ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ νωρίς την 11η μέρα του. Στις 7 το πρωί (8 ώρα Ελλάδος) αναχώρησε απο το σημείο που διανυκτέρευσε η αποστολή λίγο έξω απο το Σλάντιν της Κροατίας και μέσω Όσιγεκ θα μπει στην Σερβία με στόχο να σταματήσει μετά το Βελιγράδι.

Ο Στέλιος ζήτησε απο την οργανωτική επιτροπή να κινηθεί και στην Σερβία μέσω παραδρόμων και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν να βγαίνει στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο. Η εικόνα του Στέλιου είναι άριστη ενώ η ιατρός κ. Γενετζάκη που τον εξέτασε διαπίστωσε για μία ακόμη φορά ότι είναι σε άριστη κατάσταση.

Όπως όλα δείχνουν ο Στέλιος θα επιστρέψει στα Τρίκαλα το βράδυ της Κυριακής.

Δύναμη απο τους φίλους της ΑΕΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος το βράδυ της Τετάρτης προσκάλεσε στο αυτοκινούμενο του τους φίλους της ΑΕΚ που τον συνοδεύουν και τον εμψυχώνουν τις τελευταίες μέρες. Μίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους: “Παίρνω δύναμη απο εσάς” τους είπε χαρακτηριστικά.

Η χθεσινή μέρα πάντως ήταν περιπετειώδης για τους φίλους της ΑΕΚ καθώς δεν μπόρεσαν να μπουν αρχικά στην Κροατία από την Σλοβενία λόγω απώλειας των ταξιδιωτικών εγγράφων του ενός.

Έδωσε όμως την λύση ο Τρικαλινός κ. Κοτρώνης που εργάζεται στην ελληνική πρεσβεία στην Λιουμπλιάνα ο οποίος και διευθέτησε άμεσα το θέμα και έτσι οι φίλοι της ΑΕΚ ακολουθούν κανονικά την αποστολή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags