Facebook Pixel Ραντεβού Μαύρου με Μ. Αγγελόπουλο
| 2012-07-07 09:56:00

Ραντεβού Μαύρου με Μ. Αγγελόπουλο

Ραντεβού Μαύρου με Μ. Αγγελόπουλο

Με τον επιχειρηματία (και αντιπρόεδρο στην ΑΕΚ επί NetMed) Μάκη Αγγελόπουλο συναντήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στα Σπάτα ο Θωμάς Μαύρος! Γράφει ο Γιάννης Ξενάκης.

Tο ραντεβού αυτό άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Θωμά καθώς συζητήθηκε η προοπτική να επενδυθούν χρήματα στην ΑΕΚ, πιθανότατα από οικονομικό παράγοντα που θα θελήσει να χρηματοδοτήσει την προσπάθεια του Μαύρου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να εισρεύσει ενάμισι εκατομμύριο στα ταμεία της ΠΑΕ προκειμένου να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα με τη δόση του άρθρου 44. Στη συνάντηση της Τετάρτης ο κ. Αγγελόπουλος ενημερώθηκε για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ από τον Αντρέα Δημητρέλο και ιδίως για τις άμεσες υποχρεώσεις προς το Δημόσιο.

Πριν από 15 μήνες ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε διαψεύσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κίνηση των Γιώργου Δαλακούρα και Νίκου Στράτου.

Είναι πρόεδρος της Neurosoft (εταιρίας στοιχηματικού λογισμικού και λογισμικού τυχερών παιχνιδιών) στην οποία συμμετέχουν ως μέτοχοι ο ΟΠΑΠ και ο ιταλικός κολοσσός στο χώρο της λοταρίας, η Lottomatica. Διατηρεί πολύ καλή σχέση (και σε επιχειρηματικό επίπεδο) με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags