Facebook Pixel Κρατάνε Μπουμ και κάνουν το ...μπαμ!
| 2012-07-07 12:50:00

Κρατάνε Μπουμ και κάνουν το ...μπαμ!

Κρατάνε Μπουμ και κάνουν το ...μπαμ!

Μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού σκέφτονται να δώσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στον Μπουμσόνγκ, κάτι που δείχνει πολλά για το μέλλον (ή το ρόλο) κάποιων στην ομάδα...

Αν όλα πάνε καλά, ο Γάλλος στόπερ θα παραμείνει στο τριφύλλι και τη νέα σεζόν μετά από εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει ό,τι και ο τελευταίος φίλαθλος των "πράσινων": ο Γάλλος στόπερ ήταν ο πιο ποιοτικός παίκτης του Παναθηναϊκού στην άμυνα τις τελευταίες σεζόν. Ακόμα και με τα προβληματάκια των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν, είναι παίκτης από το πάνω ράφι.

Δικαίως, λοιπόν, θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα και να χτίσει γύρω του την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Το ρεπορτάζ, όμως, αναφέρει πως ο Φερέιρα σκέφτεται να του δώσει ακόμα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όχι πως έχει άδικο ο Πορτογάλος, είπαμε άλλωστε πως ο Μπουμσόνγκ είναι ο ποιοτικότερος αμυντικός στο ρόστερ.

Όταν όμως στην ομάδα υπάρχουν πιο παλιές καραβάνες και παίκτες που γνωρίζουν καλύτερα τι εστί Παναθηναϊκός, όπως ο Καραγκούνης ή ο Κατσουράνης (ακόμα-ακόμα και ο Βύντρα) και ο Φερέιρα επιλέγει για αρχηγό έναν παίκτη που ακόμα δεν έχει συμφωνήσει για την παραμονή του καλά-καλά, καταλαβαίνει κάποιος το ρόλο που θα έχουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Αν βρίσκονται, δηλαδή, στην ομάδα, γιατί και αυτό ακόμα παίζεται. Το ζήτημα είναι αν θα παίζουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, αν τελικά παραμείνουν, ή αν θα βλέπουν 11άδα με το κιάλι.

Οι πρώτες κινήσεις που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παζάρι, άλλωστε, αλλά και τα ονόματα που γράφονται για την ομάδα, είναι ως επί το πλείστον τους νεαροί και με ταχύτητα. Κι αυτό από μόνο του κάτι λέει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags