Facebook Pixel «Το καλύτερο τένις μου»
| 2012-07-08 21:39:00

«Το καλύτερο τένις μου»

«Το καλύτερο τένις μου»

Συγκινητικές οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του Wimbledon και ανάμεικτα τα συναισθήματα όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Νομίζω ότι έπαιξα το καλύτερο τένις που θα μπορούσα στα τελευταία ματς. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος. Είναι πολύ σπουδαίο να επιστρέφω εδώ ως νικητής, είναι μια σπουδαία στιγμή. Νιώθω υπέροχα να έχω το τρόπαιο ξανά στα χέρια μου μετά από τρία χρόνια», δήλωσε μετά την απονομή ο Φέντερερ, ο οποίος έπεσε βουρκωμένος στο έδαφος με το τέλος του αγώνα, πανηγυρίζοντας.

Από την πλευρά του ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος έπαιξε στον πρώτο τελικό της καριέρας του στο ιστορικό Γουίμπλεντον, χάνοντας για δεύτερη φορά από τον Φέντερερ στη διεκδίκηση ενός major μετά την Αυστραλία το 2010, είπε: «Είμαι κοντά. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ρότζερ. Έπαιξε εξαιρετικά στο τουρνουά. Καθόλου άσχημα για 30χρονος. Έδειξε ότι έχει ακόμη τη φλόγα μέσα του και το άξιζε».

Αναφερόμενος στην ένθερμη υποστήριξη του κοινού, ο νεαρός Σκωτσέζος τόνισε: «Πάντα μιλάνε για την πίεση που υπάρχει όταν αγωνίζεσαι στο Γουίμπέντον, όμως δεν οφείλεται στο κοινό. Αυτοί το κάνουν ακόμη πιο εύκολο, για αυτό και τους ευχαριστώ. Η υποστήριξή τους ήταν εκπληκτική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags