Facebook Pixel Κι όμως, υπάρχουν! (BINTEO)
| 2012-07-08 21:46:00

Κι όμως, υπάρχουν! (BINTEO)

Κι όμως, υπάρχουν! (BINTEO)

Όσοι τα έχουν τα χρονάκια τους στον αθλητισμό συνηθίζουν να γκρινιάζουν και να λένε «δεν υπάρχουν πια μεγάλοι αθλητές, όπως τα παλιά τα χρόνια». Περιπτώσεις σαν τον Φέντερερ, έρχονται να τους διαψεύσουν.

Ο Φέντερερ είναι ένας τεράστιος αθλητής, με απίστευτη διάρκεια και με τρομερή γκάμα διακρίσεων. Είναι ένας τενίστας που κυριαρχεί και που δύσκολα θα βρεθεί κάποιος αντάξιός του.

Είμαστε τυχεροί σαν άνθρωποι του χώρου ή απλοί φίλαθλοι που μπορούμε να αναλαμβάνουμε κορυφαίες αθλητικές προσωπικότητες, όπως ο Φέντερερ. Και υπάρχουν κι άλλες τόσο στον ατομικό, όσο και στον ομαδικό αθλητισμό. Πόσους Μέσι, για παράδειγμα, έχει βγάλει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο ιστορικά; Πόσες εθνικές Ισπανίας σαν κι αυτές που απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια κλπ.;

Ας μην αρχίσουμε να αναφέρουμε ονόματα, διότι υπάρχουν αρκετά. Εμείς στεκόμαστε στον Φέντερερ που έκανε μια ακόμα μεγάλη νίκη. Και που μαζί με τον Ναδάλ (έστω κι αν δεν ήταν αυτή την φορά στον τελικό), μας έχουν προσφέρει τρομερές συγκινήσεις στις αναμετρήσεις που έχουν δώσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags